Mi na brodzie wyskoczył taki duży jeden pryszcz, ja raczej nie miewam takich, może to dobrze?Broda czysta ani pół pryszcza
Ale coś na plecach tez mam
Rozumiem, że to się liczy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi na brodzie wyskoczył taki duży jeden pryszcz, ja raczej nie miewam takich, może to dobrze?Broda czysta ani pół pryszcza
Ale coś na plecach tez mam
Rozumiem, że to się liczy![]()
To na pewno zwiastuje cionszMi na brodzie wyskoczył taki duży jeden pryszcz, ja raczej nie miewam takich, może to dobrze?![]()
Ja tez, czoło broda i okolice nosa, dramatMam CAŁE czoło w pryszczach
To pewnie dziewczynka![]()
Mierze dopiero od owulacjiKochana zrób progesteron, piękny skok, pokaz wykres. No właśnie teraz właśnie znów przestało, ocipieje z tym przysięgam
. Mam wrażenie, że mój organizm o patrz masz okres, nabrałaś się to mogę znikać
jprl jest wstrętny
![]()
Po inozytolu mnie napierdzielaja jajniki, ale są efekty. Miovelli nie brałam. To podobne?O fak wiedziałam że czegoś zapomniałam wziąć
Wzięłam Miovelie, Puerie i wiesiołkajeszcze 6x inozytol czeka
Tak tak tak i jeszcze raz tak. A wy tu macie czas pisać...kiedy...robią mi się grzyby właśnie na farsz...To ja dziś, u Was to samo?
![]()
U mnie trwa wyściełanie kanapy żeby się rozgościła...Moja też się właśnie zadomawia![]()
I prawidłowo. Tak ma być. Zapominamy o żyjemy tym kolejnymkurde najgorsze jest to, że naprawdę narobiłam sobie nadziei tym. I moja głowa już nie pamięta pierdyliarda nieudanych cyjkli tylko ten jeden![]()
Albo bliźniaki;PMam CAŁE czoło w pryszczach
To pewnie dziewczynka![]()
Taa ja też jadę i też mam masakrę...Ja jadę do rodzinki, ale i tak mam masakre![]()
Ile bierzesz tego inofemu? Ja 3 tabletki a rada forum hahahU mnie zupełnie nic po inofemie albo ja po prostu nie zwracam uwagi, a biore dwa razy więcej niż wskazuje opakowanie za rada gina i cyk owulacja w drugim cyklu braniachyba warto się przemęczyć
Mam podobny plan, nie będziesz samaTaa, i wszystkie sobie pójdą, a Ty, jak ten kołek zostaniesz.
Do lutego przerwa, w marcu nogi będę krzyżować, co by w grudniu nie urodzić.
Do kwietnia jakoś zleci.
Gratulacjehej! zatestowałam znowu... tym razem 3 dni przed miesiączką. Spójrzcie bo sama nie wierzę!![]()
Luz, ja będę pewnieTaa, i wszystkie sobie pójdą, a Ty, jak ten kołek zostaniesz.
Do lutego przerwa, w marcu nogi będę krzyżować, co by w grudniu nie urodzić.
Do kwietnia jakoś zleci.