wiktoria708
Fanka BB :)
tak, rano 21.12Pozytyw ci wyszedł 21 rano tak?
28 mysle ze spoko, ewentualnie 29.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
tak, rano 21.12Pozytyw ci wyszedł 21 rano tak?
28 mysle ze spoko, ewentualnie 29.
Pierwszy cykl starań?Też tak myślęjednym słowem testy troszkę pomagają
To chyba coś innego jednak, w sumie to się nie znamPo inozytolu mnie napierdzielaja jajniki, ale są efekty. Miovelli nie brałam. To podobne?
Ja zaczynam od 10 dnia cyklu, a pik wychodzi mi średnio w 16 albo 17 dniu cyklu , przy cyklach zwyczajowo 29-30. Spodardycznie zdarzają się dłuższe, tak na ogół mam 29 dniowe. Robie tak w razie "W" nie chce przegapićTo chyba coś innego jednak, w sumie to się nie znaminozytolu biorę po 6 kapsułek dziennie, żeby było coś około 4g na dobę
Dziewczyny, od którego dnia cyklu zaczynacie robić testy owulacyjne?
ja mam dość wcześnie owu, teraz w 12dc, więc tak od 8dc zaczynam od jednego testu, od 10dc już kilka dziennie leciTo chyba coś innego jednak, w sumie to się nie znaminozytolu biorę po 6 kapsułek dziennie, żeby było coś około 4g na dobę
To chyba coś innego jednak, w sumie to się nie znaminozytolu biorę po 6 kapsułek dziennie, żeby było coś około 4g na dobę
o Pani, endo 60mm to takie grube jakbyJestem właśnie po wizycie u gina . Pęcherzyk 17mm endo 6cm
26-27.12 kazał nam się seksic wiec moje drogie Panie niech te święta coś przyniosą !
Wesołych Świąt Wam życzę![]()
ja 10dcTo chyba coś innego jednak, w sumie to się nie znaminozytolu biorę po 6 kapsułek dziennie, żeby było coś około 4g na dobę