Kaala
Fanka BB :)
No właśnie nie wiemy jeszcze bo dopiero po nowym roku na badania idzieO ile partner nie na problemów z nasieniem i macie na tyle ochotę to ma sens![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie nie wiemy jeszcze bo dopiero po nowym roku na badania idzieO ile partner nie na problemów z nasieniem i macie na tyle ochotę to ma sens![]()
Mi lekarz mówił najlepiej co 36 godzinA tak apropo myślicie ze Sex 2x dziennie ma sens?czy 1x wystarczy
To normalnie zaleca się co 2‐3 dni w całym cyklu.No właśnie nie wiemy jeszcze bo dopiero po nowym roku na badania idzie
Dzisiaj 5To już trochę czasu . Ja o pierwsze dziecko ponad rok, drugie wpadka i teraz o trzecie się staramy może ta magia świąt nam pomożea który dzień cyklu masz ?
Od którego dnia planujesz zacząć robić? Ja miałam zacząć od 12 ale zaczęłam od 10 i nawet lepiej bo bym przegapiła pikDzisiaj 5![]()
No chyba od 10 bo ja to jestem leń śmierdzący że nawet testowanie wybieram na ostatni najpóźniejszy dzień a i tak wtedy mam obsuwę ze zrobieniem testuOd którego dnia planujesz zacząć robić? Ja miałam zacząć od 12 ale zaczęłam od 10 i nawet lepiej bo bym przegapiła pik![]()
HeheNo chyba od 10 bo ja to jestem leń śmierdzący że nawet testowanie wybieram na ostatni najpóźniejszy dzień a i tak wtedy mam obsuwę ze zrobieniem testu![]()
4 cykl starań, kiedy to byłodziękuję Wam wszystkim za gratulacje i miłe słowa!![]()
u mnie 4 cykl starań, ale stwierdziłam że nie będę się zdawać tylko na moje (jak się potem okazało - mizerne
) wyliczenia więc w ruch poszły testy owulacyjne i monitoring. I jeszcze mam do tej pory wyrzuty sumienia jak powiedziałam mojemu Staremu że na pewno ten cykl znowu będzie zmarnowany bo już nie miał ochoty na nic, a tu pęcherzyk i duży, i pik w testach
trzymam za Was wszystkie kciuki!
![]()
O tym samym pomyślałam4 cykl starań, kiedy to było![]()