Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja chciałabym zgłosić Szymka (3lata) i Mateuszka (8mc), to dzieciaczki mojej przyjaciółki, była już pare razy jest zachwycona imprezką :-)
Jeśli chodzi o nas to muszę przedyskutować w domu z W czy będziemy się decydować, bo w przedszkolu też będzie Mikołaj i nie wiem czy to nie za wiele... Dam znać..:-)
Hejjjjjjjjjjj
Fajnie ze piszesz wcześniej....bo ja bym chetna była z moimi pannami:-)
Jak na dzis to pasuja mi oba dni,ale kto wie czy w sobote nie wypadnie mi do pracy iść...wiec chyba wolałabym niedziele)))))))))))))):-)
Moje panny to:
Gosia lat 10
Karola lat4
Pozdrawiam)))))))))))))):-)
Wiem że pojawia się problem dublowania prezentów przy Mikołajkach w Bugi...a myślałyście może o jakimś rozwiązaniu....fajnie byłoby się spotkać w duuuuuużym gronie...
ja myślałam o zostawieniu Julci listu od Mikołaja że miał bardzo dużo pracy i nie zdążył z prezentem dla niej ale prezent będzie czekał na nią w Bugi już w niedzielę...
jakby tak wszystkie nasze maluchy dostały taki list???
co o tym myślicie???
U nas grudzień bardzo prezentowy bo 10 grudnia urodziny Julki więc szukam sposobu jak sprawić żeby było ich mniej a zarazem cieszyły dziecko!!!
o tak...ja też jestem za minimalizowaniem okazji...bo jeszcze przecież w przedszkolu będzie zrzutkaa może powiedzieć,że Mikołaj w tym roku jest tylko na "imprezach zbiorowych" więc prezenty w Bugi i przedszkolu