Osobiście powiem ci nadal są w moim otoczeniu osoby ( np mój tata ) który nadal nie wierzy w tę całą historię. Dla niego nadal jest to wszystko tak dziwne, nierealne ... jest raczej święcie przekonany że poznałam swojego męża duuużo dużo wcześniej tylko to ukrywałam, albo że poznaliśmy się za granicą i oboje wróciliśmy.
Także, ja, ja osobiście, kiedyś mająca negatywne nastawienie do miłości i nie wierzącej w nią, gdy słyszę o miłości od pierwszego wejrzenia, jestem jej zagorzałą obrończynią
@Cookie_ dokładnie

można zakochać się od razu, a może do dojrzewać powoli latami ... Ale udział muszą w tym brać dwie osoby.
I trzeba to stale pielęgnować .
Pełne zaufanie do drugiej osoby, szczerość pod każdym względem, bezgraniczna pewność że cały świat może stanąć przeciwko tobie ale ta jedna najważniejsza osoba będzie przy tobie, osoba której możesz powiedzieć i zawierzyć się dosłownie z wszystkiego i wiesz, że ta osoba będzir dzielić te same rzeczy tylko z tobą.
Lata mijają, uroda , wygląd, czas- wszystko leci. Nawet największa miłość pozostawiona sama sobie z czasem ... zacznie wygasać, aż pozostanie, no właśnie co ? przyzwyczajenie ?