Joaszka
Fanka BB :)
A jak dało się sprawdzić że są lepszej jakości?Na usg chyba tej jakości nie widać...Ja zażywam od lutego 2016. U mnie wpłynął na poprawę jakości komórek. Zażywam 2x1.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak dało się sprawdzić że są lepszej jakości?Na usg chyba tej jakości nie widać...Ja zażywam od lutego 2016. U mnie wpłynął na poprawę jakości komórek. Zażywam 2x1.
Czy oprócz takich suplementów na podrasowanie owulacji stosujecie też suplementacje witaminową i kwasu foliowego? Czy ten wskazany przez Ciebie zawiera też pozostałe pomocne składniki?W tych preparatach jest mała dawka wszystkiego. Lepiej kupić inozytol sam w tabletkach i brać w porządnej dawce. Mówią na to witamina b8 ;-) cenowo się opłaca
CZy jakiś suplement na receptę jest wyraźnie lepszy od tych bez wymaganej recepty?Tak jest bez recepty
ja od kilku dni stosuję suplementację taką jak piszesz... jestem ciekawa co z tego wyjdzie...Czy oprócz takich suplementów na podrasowanie owulacji stosujecie też suplementacje witaminową i kwasu foliowego? Czy ten wskazany przez Ciebie zawiera też pozostałe pomocne składniki?
mój lekarz twierdzi, że pregna, która jest bez recepty jest w zupełności wystarczająca ale to się w sumię okaże za jakiś czasCZy jakiś suplement na receptę jest wyraźnie lepszy od tych bez wymaganej recepty?
ale wystarcza bo jest dobrym suplementem czy takim jak inne? Wystarcza bo minimum tego co potrzeba czy odpowiednią dawkę?ja od kilku dni stosuję suplementację taką jak piszesz... jestem ciekawa co z tego wyjdzie...
mój lekarz twierdzi, że pregna, która jest bez recepty jest w zupełności wystarczająca ale to się w sumię okaże za jakiś czas![]()