*martusia*
Fanka BB :)
czytałam że według specjalistów od 3 rż.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Krowie czy modyfikowane i zwrócę uwagę na zdanie: "(...) nie ma wiarygodnych danych o jego przewadze nad mlekiem krowim, jeśli poza tym dziecko ma zdrową i różnorodną dietę." I tego się trzymam ;-)a ja uważam ze mleko krowie jest bardziej wartościowe niż mleko modyfikowane. Ma również dużo witamin (pozyskiwanych naturalnie ) a mleko modyfikowane to sama chemia i sztuczne szczepy witamin. Wiec warto się zastanowić czy lepszym wyjściem jest karmienie chemią czy tym co od wieków jest uważane za cenne i zdroweA takie co ma 3,2 % tłuszczu (nie jest za tłuste?) np. butelkowane, czy z folii (chodzi o te co mają termin przydatności 2-3 dni).Kupiłam teraz małemu mleko Hippa, po Bebiko miał zaparcia... ale jak patrzę na to mleko(jak się okazało zagęszczane skrobią) to jakoś tak mało przypomina mi "mleko".Mleka modyfikowane jakoś kojarzą mi się z czymś sztucznym... ale waham się też nad krowim, bo jednak w mieszankach jest więcej witamin ;-)