reklama
Ja teraz to jedynie jabłka i gruszki małemu daje robione przez siebie z deserków bo reszt owoców boje sie kupować, a te akurat mamy swoje, więc inne po prostu kupuje w słoiczku bo chce żeby poznał inne smaki. Ari ogólnie jak na razie deserki lubi wszystkie a obiadki to już zależy od dnia i ochoty ;-)
Stokrotka wiesz fajny podziala mi z kolei mowiono ze najpierw warzywka a pozniej deserki owoce soczki itp.
u nas gruszka nie uczula hurra
takze jutro jedziem dalej i zaopatrze sie w kleik moze Oli w koncu przespi noc...![]()
U nas na kleiku ( na 90 ml Nutramigenu ) + cycu przesypia około 5 h ...
Na samym cycusiu max 3h
*martusia*
Fanka BB :)
a u nas dzis na 180ml mleka 5h. dostal 150 i obudzil sie 8. gdzie wczesniej na 150 spal cala noc...
Mi wcześniej na cycu spała prawie całą noc, budziłą się np dopiero 0 6 rano, jadła i szłą dalej spać a teraz śpi od 21 do 9-10 i w tym czasie mamy około 4 karmień cycusiem
W przyszłym tygodniu mamy wizytę u dermatologa więc do tego czasu nie chcę jej nic nowego wprowadzać, ale po wizycie zaczynamy próbować nowe smaki
mała jak tylko widzi łyżeczkę to buziaka otwiera
W przyszłym tygodniu mamy wizytę u dermatologa więc do tego czasu nie chcę jej nic nowego wprowadzać, ale po wizycie zaczynamy próbować nowe smaki
D
Doloress
Gość
moja dostaje cyca i 150mm i śpi 10-12h
Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
Marcel zaczął wymiotowac,nie wiem czy nie jest to spowodowane rozszerzeniem diety.Pierwszy raz marchewkę dostał we wtorek po południu,tak samo w środę.W nocy ze środy na czwartek zwymiotował obficie mlekiem bo czesto jadł cycuś,myslałam ze to pojedynczy incydent z przejedzenia,w czwartek dostał znowu marchewkę a po kilku godzinach zwymiotował na mleczno marchwiowo.Nie było wysypki wiec dzis dałam marchewkę z ziemniakiem i tu zwymiotował podczas jedzenia.
Nie wiem czy odstawic warzywka na jakis czas,czy od jutra zacząc znowu podawac ale dosłownie po 2-3łyżeczki i codziennie po te 3 łyżeczki np przez tydzien a następnie po 5-6 łyżeczek znowu przez tydzien by brzuszek tyle nie dostawał.A może to wina marchewki.Jutro chyba ugotuje sam ziemniak i dam troszeczkę z moim mlekiem.
Miała tak któraś z mamusiek?
0
Nie wiem czy odstawic warzywka na jakis czas,czy od jutra zacząc znowu podawac ale dosłownie po 2-3łyżeczki i codziennie po te 3 łyżeczki np przez tydzien a następnie po 5-6 łyżeczek znowu przez tydzien by brzuszek tyle nie dostawał.A może to wina marchewki.Jutro chyba ugotuje sam ziemniak i dam troszeczkę z moim mlekiem.
Miała tak któraś z mamusiek?
0
stokrotka.af
ja dziś pierwszy raz dałam mleko z kaszką (3 łyżki stołowe, jak było na opakowaniu) młody pospał 2h tylko, za to po 3 łyżeczkach jabłka (w międzyczasie troszkę herbatki rumiankowej) śpi już skubany koło 4h 
ciekawe czy się swoją drogą będzie najadał
3x po 150ml mm, 1x110 z kaszką (było 150, ale wszystkiego nie dał rady) i te 3 łyżeczki jabłka....

ciekawe czy się swoją drogą będzie najadał
3x po 150ml mm, 1x110 z kaszką (było 150, ale wszystkiego nie dał rady) i te 3 łyżeczki jabłka....
reklama
maluszek2012
Kupiłam wczoraj bebilon pepti,żeby miec na czarna godzine,zebym mogla byc poza domem i sie nie stresowac
tez marzylam,że moze mu dam butle na noc to dluzej pospi ale poki co moje dziecko odmawia picia mleka... wczoraj byl koszmar bo nawet mu smok nie pasowal wypluwal dzis kupilam inny i bylo lepiej ale ryk i ryk cos tam ciumknal takze nie dziwie sie,bo nawet jak mu dalam herbatke czy soczek to w niekapku wiec on juz w ogole zapomnial co to butla a mm to pil jeszcze jak miesiaca nie mial i to jakos przez dwa tyg tylko
bardzo ładnie
moj jak przespi godzinki to czuje,że mam luksus
wow wow wow to mozliwe jest,żeby dziecko na cycu spało cała noc? myslalam,że to niemozliwe?!! bo ja czekam czekam i sie nie doczekam
niebawem 5ty miesiac a nie chce Dawid posmac mamie...i zamiast coraz lepsze noce to sa coraz gorsze
tez marzylam,że moze mu dam butle na noc to dluzej pospi ale poki co moje dziecko odmawia picia mleka... wczoraj byl koszmar bo nawet mu smok nie pasowal wypluwal dzis kupilam inny i bylo lepiej ale ryk i ryk cos tam ciumknal takze nie dziwie sie,bo nawet jak mu dalam herbatke czy soczek to w niekapku wiec on juz w ogole zapomnial co to butla a mm to pil jeszcze jak miesiaca nie mial i to jakos przez dwa tyg tylkoU nas na kleiku ( na 90 ml Nutramigenu ) + cycu przesypia około 5 h ...
Na samym cycusiu max 3h
bardzo ładnie
Mi wcześniej na cycu spała prawie całą noc, budziłą się np dopiero 0 6 rano, jadła i szłą dalej spać a teraz śpi od 21 do 9-10 i w tym czasie mamy około 4 karmień cycusiem
W przyszłym tygodniu mamy wizytę u dermatologa więc do tego czasu nie chcę jej nic nowego wprowadzać, ale po wizycie zaczynamy próbować nowe smakimała jak tylko widzi łyżeczkę to buziaka otwiera
wow wow wow to mozliwe jest,żeby dziecko na cycu spało cała noc? myslalam,że to niemozliwe?!! bo ja czekam czekam i sie nie doczekam
niebawem 5ty miesiac a nie chce Dawid posmac mamie...i zamiast coraz lepsze noce to sa coraz gorsze
Podziel się: