reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mleko, papki i kanapki, czyli nowe pokarmy w diecie maluszkow :-)

Anmika siostrzenica mojego K ma 4 latka i waży 27kg, no ale ona wieelka jest... Twój to rzeczywiście chudzinka:tak:

reklama
Dzieci tak do 6 /7miesiecy najwiecej przybieraja a potem to juz wolniej ,ja jak wracam od lekarza i sprawdzam ze starszych ksiazeczkami wage to mniej wiecej tak samo przybiera cała trojka :-) A na pierwsze urodziny Szymon 10 kg a Dorota 10,300 :-).A teraz to długie chudzielce takie ze szok :-)

u nas kupa niby ladna zatwardzenia nie ma, a jednak mloda co chwile baki puszcza...Moj synio na roczek mial 10,300 kg a urodzila sie 1,950 (wczesniak)

Fasolka muszę jej kupić jakiś soczek tylko moja nie chce pić - nic, ale spróbujemy po łyczku cały dzień i może pójdzie :tak:

Moja wazy na 4 miesiace 7300 i mierzy 63 cm. Wydaje mi się grubasna, zresztą dałam jej zdjęcia. Jest na piersi tylko czasem je co 3 godziny w dzień. A czasem jak ma zły humor to częściej ale staram się pilnować tych 3 godzin. Nie wydaje wam się że trochę za dużo waży? Urodziła się 2540.

ja to bym chciała,żeby młody więcej ważył a on na mm i jakoś nie jest "pulchniutki" ;-)

Dolores a herbatka koperkowa, ewentualnie czopki lub termometr ;-)

reklama
Do góry