_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
martolinka moja tez jada bez końcówek, z powłoką ale zieloną
i tez nie miała zadnych problemów,
jednak u nas szło z mrożonki

i tez nie miała zadnych problemów,
jednak u nas szło z mrożonki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ulewał cały czas jak mniejszy byl i bylo mleko + nutriton pozniej mleko + kaszka/kleik aby było ciut gęściejszy ale tez nie daje tyle ile na opakowaniu tylko troche mysle ze to nie to bo nie ulewa juz od 4 miesiecy wcaleA on ulewa? Nie wiedziałam. To może refluks, nie przybiera dobrze, ulewa, pasowałoby...
no u nas kasza manna i to gestawa taka bo kasze ryzowe caly czas dostaje i nic nei daja ;] no zoabczymy ile pospihehe kasia moja też 180ml kaszki (ale bobovity) na noc dzisiaj wciągnęla, późnij jeszcze cyca po 20 min jak sie przebudziła lekko
no i śpi...
a kaszkę na noc dostała 1-wszy raz bo skoro już nie pracujęto nie będę jej w południe dawać czszki kiedy ma wystrarczająco , obiad, owoce, śniadanie.... w dzień może pić mleko a na noc kaszeńkę
mam nadzieję że będzie słodko spała bo po cycku sie zawsze dopiero rano budziła o 7
zobaczymy jak teraz
na wodzie to robie o takakasia u nas bobovita na noc to nowiść.. wic narazie zobaczymy tak jak jest ;-)
a Ty mannę robisz na jakim mleczku???
etna tak ta z małymi ziarenkami..
no i pietruszka tak... jak najbardziej