reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
czy ktoras z was podaje maluszkowi nieprzegotowana wode? np zywiec?
ja
ale ja malo podaję, bo pic nie pije, więc tylko do kaszki raz dziennie 60ml. Mpoż ejakby pił więcej to bym przegotowywała (Kubie przegotowywalam ale nie pamiętam jak długo) ale teraz jesli będzie tej wody więcej potrzeba to i tak już przegotowywac nie będę

mam pytanie do mam, ktore podaja mleko nastepne. czy jest ono mniej slodkie od pierwszego?
amelka nie tknie ani mleka modyfikowanego ani kaszki,kleiku na tym wlasnie mleku. niewiem, o co jej biega,bo jak ja dokarmialam 3mies temu to pila dokladnie takie samo mleko i bylo ok. dla mnie ono jest strasznie slodkie. wczesniej pila antykolkowe (to chyba hydrolizowane?) i nie bylo slodkie, potem, jak kolki minely, przeszlysmy na zwykle i pila, a teraz pluje dalej niz widzi. nie chodzi o butelke, bo od 3 mies w dzien pije cyckowe prawie zawsze z butelki,bo tak sie nauczyla.

zastanawialam sie, czy wlasnie nie kupic mleka nastepnego, jesli jest mniej slodkie, moze to pomoze

reklama
mam pytanie do mam, ktore podaja mleko nastepne. czy jest ono mniej slodkie od pierwszego?
amelka nie tknie ani mleka modyfikowanego ani kaszki,kleiku na tym wlasnie mleku. niewiem, o co jej biega,bo jak ja dokarmialam 3mies temu to pila dokladnie takie samo mleko i bylo ok. dla mnie ono jest strasznie slodkie. wczesniej pila antykolkowe (to chyba hydrolizowane?) i nie bylo slodkie, potem, jak kolki minely, przeszlysmy na zwykle i pila, a teraz pluje dalej niz widzi. nie chodzi o butelke, bo od 3 mies w dzien pije cyckowe prawie zawsze z butelki,bo tak sie nauczyla.

zastanawialam sie, czy wlasnie nie kupic mleka nastepnego, jesli jest mniej slodkie, moze to pomoze

Dajesz juz obiadki.deserki itd?? Moze twoje sloneczko porzucilo picie mleka na rzecz innego jedzonka?? Moje mleko 2 jest słodsze - nutramigen.

Do góry