reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
W sumie tak mnie etna naprowadziła, ze moge np.na sniadanie dla urozmaicenia podawac małemu kanapeczki skoro ma gluten wprowadzony. Wiec tak : chlebek bylby ze sklepu, masełko mamy wiejskie , domowe i... no wlasnie , czy takie lepsiejsze wedliny moge mu podawac na te kanapeczke + pomidorek, zóltko????????
jak mysliecie? bo ja juz mam dosc tych kaszek itp

W sumie tak mnie etna naprowadziła, ze moge np.na sniadanie dla urozmaicenia podawac małemu kanapeczki skoro ma gluten wprowadzony. Wiec tak : chlebek bylby ze sklepu, masełko mamy wiejskie , domowe i... no wlasnie , czy takie lepsiejsze wedliny moge mu podawac na te kanapeczke + pomidorek, zóltko????????
jak mysliecie? bo ja juz mam dosc tych kaszek itp

hihihii
my juz chlebek z maselkiem probowalismy :-) takie male domki :-)
pomidorek na gore i zoltko to swietny pomysl ty to jestes wielka Marta !!!
Ja tez mysle ze pieczenie mieska to swietny pomysl, a danie cienkiego plasterka swiezej wedlinki nie powinno zaszkodzic. Jeszcze troche i beda wszystko jadly urwisy
Martolinka a ja dzieki tobie olalam parzenie butelek :-D od czasu do czasu przeleje wrzatkiem smoka

A więc jeśli chodzi o wędliny kupne to najlepiej wcale lub wysoko gatunkowe szynki. Najlepiej piec mięsa i kroić na chlebek - i tak mozna w różnych przyprawach, byle nie w soli ;-) Wędliny zwykłe mają w sobie nie więcej niż 30% mięsa :baffled: Dopiero co kilka dni temu przerabiałam sprawę w necie;-)

Rany, dziewczyny, ależ te wasze dzieciaczki super wcinają... Ala je baaardzo mało, pół deserku, pół małego obiadku, pół porcji kaszy..., parę chrupek kukurydzianych dziennie. I oczywiście CYC. Ale od drugi9ego śniadania (deserku) do obiadu czasem trzymam ją 4 godziny, i i tak malutko zjada.
Może dlatego że słoiki, sama już nie wiem.

reklama
A Sonia miała dzisiaj dzień "niejadka" jak nigdy - normalnie byłam w szoku :szok::szok::szok:
Ktos mi córke podmienił ;-)
5:00 - 180ml mleka
8:30 - 170ml mleka
...
...
...
15:15 - 220g obiadku (i to od niechcenia!)
17:15 - 150g manny z owocem
20:00 - 230ml mleka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry