Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gosia jak sobie pomidora sparzysz ściągniesz skórkę to kroisz sobie kawałeczki z góry(te bez miąższu pestek) na chlebek i tak dajeszale tego pomidora to zjada jeden dwa plasterki tak??czy caly??
A jaki chleb podajecie?Ja tez zamierzam podac malej na sniadanie chlebek + "cos" . Mala wcina suchy chlebek juz od dawna, pomidory i zoltko tez , tylko nie wiem co z masłem- mala uczulona na mleko
Ani nie chce z kapka ani z butli - a specjalnie kupiłam butle i smoczek trójprzepływowy.A jaki chleb podajecie?
Bo gdzies wyczytałam, ze ciemnego jeszcze nie można, ale chyba chodziło o chleb typu graham. Pełnoziarnisty z kolei ma całe ziarna zbóz, którymi boje sie, ze sie moja Marysia zaksztusi. Biały - zwykły niby niezdrowy. Ja na razie daje ten ostatni (biały, zwykły)
Co do pomidorów. To ostatnio zrobiłam sphagetti tzn: makaron + ugotowany pomidor bez skórki i pestek + oliwa z oliwek. Wszystko rozciapciane widelcem - mała wcinała jak rzadko. POLECAM!
Kupiłam dziś Bebiko2R bo Nan ostatnio nie przeszło. Myslałam żeby przyzwyczaić Asię do innego mleka aby opiekunka dawała jak będzie potrzeba. Asia absolutnie go nie chce. Ja podaję mleko a ona szarpie za bluzkęAni nie chce z kapka ani z butli - a specjalnie kupiłam butle i smoczek trójprzepływowy.
MARTOLINKA jak było u Ciebie? Co robić?
mleka..caly czas woda i soki, obiadku nie tknal, owocow tez tyci tyci...