Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja jak chce zrobic malej mlik shake to blenduje owoce,a potem przepuszczam to przez sitko dzieki temu nic sie nie zapycha :-) moze sprobuj tak ;-)U mnie wszystko jest kwaśne a przecież w ciąży jadłam tony i piłam litry kwaśnych rzeczy ;p Na podwórku dziadek zasadził maliny, obrodziły nie ma co..daję Oliwierkowi i jest bleeeee, nawet posłodzone, nie ma co się dziwić maliny są kwaśnawe. Nie mam z czym ich dać bo do kaszki przez smok dziurkę zapychają, kaszki na gęsto nie lubi, kompocik jest nie bardzo, eh...Ogórek też pewnie będzie beee
a dodajesz do nich oliwę i kaszkę (kukurydzianą albo mannę)?Katrenki super pomysł i taki w sumie logiczny.
Żeby te moje dziecko jadło co mamusia mu z całego serca kupuje...wyjęłam kaszkę na dobranoc Hipp z mlekiem i bananami chciałam dac troszkę bo to mleko pełne a on w sumie nie miał ochoty.....otworzyłam jogurt z owocami Hipp po prostu pycha te kaszki a on się na ten jogurt krzywił hehehe....tylko mleczko mleczko i mleczko Pepti .
Dziś zrobiłam zupkę buraczkową z mięskiem ale po moich zupkach po niecałej godzinie upomina się po mleczko, po słoiczku 130 g po 2h a po większym po 3h.