Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jak chce zrobic malej mlik shake to blenduje owoce,a potem przepuszczam to przez sitko dzieki temu nic sie nie zapycha :-) moze sprobuj tak ;-)U mnie wszystko jest kwaśne a przecież w ciąży jadłam tony i piłam litry kwaśnych rzeczy ;p Na podwórku dziadek zasadził maliny, obrodziły nie ma co..daję Oliwierkowi i jest bleeeee, nawet posłodzone, nie ma co się dziwić maliny są kwaśnawe. Nie mam z czym ich dać bo do kaszki przez smok dziurkę zapychają, kaszki na gęsto nie lubi, kompocik jest nie bardzo, eh...Ogórek też pewnie będzie beee
a dodajesz do nich oliwę i kaszkę (kukurydzianą albo mannę)?Katrenki super pomysł i taki w sumie logiczny.
Żeby te moje dziecko jadło co mamusia mu z całego serca kupuje...wyjęłam kaszkę na dobranoc Hipp z mlekiem i bananami chciałam dac troszkę bo to mleko pełne a on w sumie nie miał ochoty.....otworzyłam jogurt z owocami Hipp po prostu pycha te kaszki a on się na ten jogurt krzywił hehehe....tylko mleczko mleczko i mleczko Pepti .
Dziś zrobiłam zupkę buraczkową z mięskiem ale po moich zupkach po niecałej godzinie upomina się po mleczko, po słoiczku 130 g po 2h a po większym po 3h.