reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

Dzis na sniadanko byl twarog i mały nie byl zachwycoony , cos tam poskubał, ale dojadł chlebkiem z maselkim i arbuzem :) kocha arbuza bardziej nic kaszke :)
Zobaczymy czy nic nie wyskoczy i potem jogurt.

aaa kilolek gratulacje dla Michasia:)

Ula sprawdzilam te sloiki Hippa i tak : sloik owoce+ jogurt-od 6msca jogurt z mleka( i wiesz faktycznie wyprodukowania z mleka mod jogurtu sobie nie wobrazam). Owoce + twarozek -0d 9msca ( twarozek z mleka pełnego)- tego jeszcze nie jedlismy. Nie wiem wiec czym roznia sie te dwa mleka. Jakies pomysły?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też sprawdzałam i dlatego Ci to napisałam ;P też sobie nie wyobrażam jogurtu z mleka modyfikowanego hehehe
Czyli Wy nieświadomie peodukty mleczne już macie za sobą i jest ok. A Ty się bałaś hehehe

Od kiedy nabiał? Od 11-tego miesiąca? Czyli po 10-tym? Czy od 10-tego czyli po 9-tym?

Na weselu metoda blw zszokowała kilka starszych babeczek ;-) Tylko na winogrona musiałam uważać, bo są okrągłe, a młoda co chwilę podbierała ze stołu. W końcu jej przekroiłam na pół i tak sobie jadła. Do tego banan...masakra, wkładała do buzi , wyciągała i oglądała i z powrotem do buziaka :-D cudem sukienek nie pobrudziła:sorry2:
dzis ogladalam w ''dziecko i ty'' ze mleko i nabial mozna wprowadzac juz w 2-gim polroczu chodzi o to mozna dawac jako jeden posilek w ciagu dnia tak serki homogenizowane jak i mleko krowie itp, byle by to nie bylo np serek 4 razy dziennie i bylo dodatkiem do piersi czy butli i reszy..... ja daje malej nabial juz od jakiegos czasu i nic jej nie jest bo tu tez mowia zeby dawqc wczesniej, czasem robie jej manne na krowim mleku, czasem dostaje serek, czasem milka shake na krowim i nic jej nie jest.
Co do winogron tez daje malejtylko wlasnie tak jak ty przeciete na pol, biore kilka kroje i wkladam jej do miseczki swietnie sobie radzi, nie krztusi sie ani nic, tak mi polecila jak bylam z nia na kontroli i fakt jest ok :-)

Ja też sprawdzałam i dlatego Ci to napisałam ;P też sobie nie wyobrażam jogurtu z mleka modyfikowanego hehehe
Czyli Wy nieświadomie peodukty mleczne już macie za sobą i jest ok. A Ty się bałaś hehehe

to mnie tak podpusciąłs :)nieładnie :) ale faktycznie czlowiek czasem nie pomysli ... osiol ze mnie okropny :)

Katrenki acha dzięki. To może dziś spróbujemy z jogurtem naturalnym. A ten program to polski był? Bo myślałam że u nas dopiero po 10-tym czy 11-tym miesiącu czy jakoś tak? Uświadomi mnie ktoś?

reklama
Do góry