Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no więc...
znowu powracam jak Kilolek do karmienia butelką,a raczej do nauczenia picia głownie mleczka...
musiałam zakupić nową butlę,bo avent wyparował-został smok...nuk wyparował smok-została butelka ;-/
nie było ani tego ani tego u mnie,więc kupiłam Canpola butelka balonik.
Canpol Butelka Balonik - 270 ml smoczek silikonowy (1293799847) - Aukcje internetowe Allegro o taka
i co??? okazała się lepsza 100 razy od aventu!!! mały ładnie trzymał i doił soczek:-) mleka nie chciał...no ale spokojnie,jutro zostaje na dzień z tatusiem to potrenują ;-)
kupiłam mleko nestle waniliowe...chyba trzeba bedzie na inne jak się nie przyjmie..

mój tyle pił nutramigenu..myslalam zeby kupic taka ponad 300 ml ale jak przeszedł na mleczko HA to zaczynał od 180 ml
a teraz powoli 240 zaczyna mu brakować czasami. Co do butelek......gdy mojemu 270 ml zaczynało brakowac przed zmiana mleka zapatrywałam sie na te- 360 ml flache http://allegro.pl/nuby-butelka-szeroka-szyjka-360-ml-kubek-gratis-i1298434197.htmlsuper, ze mu sie spodobała!! Ja też bardzo lubię te butelki. Kuba z nich pił. Chcesz do niej uszka?no więc...
znowu powracam jak Kilolek do karmienia butelką,a raczej do nauczenia picia głownie mleczka...
musiałam zakupić nową butlę,bo avent wyparował-został smok...nuk wyparował smok-została butelka ;-/
nie było ani tego ani tego u mnie,więc kupiłam Canpola butelka balonik.
Canpol Butelka Balonik - 270 ml smoczek silikonowy (1293799847) - Aukcje internetowe Allegro o taka
i co??? okazała się lepsza 100 razy od aventu!!! mały ładnie trzymał i doił soczek:-) mleka nie chciał...no ale spokojnie,jutro zostaje na dzień z tatusiem to potrenują ;-)
kupiłam mleko nestle waniliowe...chyba trzeba bedzie na inne jak się nie przyjmie..
Avetu widzialam 360no wlasnie ja mam problem z butelka...a wlasciwie rozmiarem....one wszystkie sa za male.....teraz robie malej mleko na noc w butelce 270 ale leje po sam brzeg doslownie wiec napewno jest tam z 300ml a ona i tak wszystko wciaga do kropelki wiec potrzebna mi wieksza butla, ale jakos nie bardzo moge znalesc....najlepsza by byla chyba z 400ml ale takie sa tylko ze slomka co sie nie nada....