Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie Oli jadł obiadki od chyba 6 msc do 9 ładnie, no może nie było orkiestry ale jadł, a teraz nie. Zwalam na ząbki i wierzę ze mam mądrego Synka ktory znowu zacznie normalnie jeść. Wprowadziłam już mu bielucha jupiiiiiiiiiiiiii i dodaję albo kompocik z truskawek, albo morelki w słoiczku babci Danusi itd on oczywiscie jesc kiedy go karmię nie je ale jak dam łychę w rączkę zje z 5 łyżeczek lub troszkę wiecej. Chyba nic mu nie jest chociaż niepokoją mnie plamki na pupci, ktore są bardziej zaognione a raz mniej. Byłam z nim u dermatologa i powiedziala ze u niemowlaków zdarza sie to ze to Łokotokowe Zapalenie Skóry, czytalam o tym i nijak mi na to nie wygląda. Ciekawe co alergolog by na to powiedziala???? Ma dwie takie suche plamki, jakby strupki na prawej i lewej nozce, mam dwie masci ze sterydem jednym mniejszym, jednym wiekszym, emolium taki krem specjalny i chyba zacznę z tym walczyc solidniej, no ale jakby sie okazalo ze to od nabiału ajjjjjj
Obiadku wczoraj naszego zjadł nam ze 3 łyżeczkiłapkami bardziej sie bawi niz je
ale mleczko pyszne!!! ;P
Mama dzięki, sprobuję pstryknąć fotkę.; Rzeczywiscie to sie pojawiło jak wprowadzilam jogurt, wczesniej przy obiadkach z masełkiem i mlekiem tego nie było, wiec sama nie wiemTo takie gdybanie i dlatego odstawiłam wczesniej nabiał-jogurt ale to nie zniknęło, moze na zbyt krotko to zrobiłam. Dermatolog powiedzial ze to nie od alergi, pediatra ze to jakies bakterie na skorze, ala grzyby, dermatolog ze to nie grzyby hehehe a alergolog pewnie na nabiał by to zwalił. W każdym razie obserwuję i dopoki nie mamy brzydkiej kupki, polisie tez juz tak nie reagują jadę dalej z nabiałem tak jak piszesz. Zobaczymy
Dziękuję!
Agrafka to zobacz jakie zupy je w żłobku i ugotuj. Moze ona chce juz dorosłe jedzenie, odpowiednio doprawione itp

okazało sie , ze Antek ma uczulenie na pomidory i jego przetwory. Co jakis czasu pojawiały mu sie takie krosty na policzkach i zaogniały sie lub znikały. Myslalam ze przejdzie , zniknie jak podrosnie a tu nic. I tak zaczełam eliminowac niektóre skladaniki i po odstawieniu pomidorów zniknęło wszystko