Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wieszJoasia właśnie wcinała pieczywo czosnkowe u Etny, ale dziś w domu tylko polizała i nie chciała nie wiem czemu...

Michaśka je prawie wszystko bez problemu nalesniki, mięsa, jajka, prawie wszystkie warzywa, owoce
właściwie nie wiem czy jest coś co by nie smakowało mojej małej :-)
tyle że jest nadal na nutramigenie i w testach z surowicy wyszło uczulenie na zwykłe mleko to nasz jedyny ogranicznik
Dziś nic lepiej. Pogodziła się z kaszką i znowu jej je zawrotne ilości...zjadła cały obiad, plus każdemu coś jeszcze podjadała z talerza... Mój A nie może usiąść do stołu bo zaraz wskakuje mu na kolana i krzyczy "am"Asia jest w jednym jedzeniu, nie jesteśmy w stanie jej wykarmić. Masakra. Wczoraj zjadła dużą miskę, taką dla dorosłych, zupy pomidorowej, i nie, nie, nie samej "wody" a makaron świderki z marchewką. I po 5 min znowu głodnaDziś nic lepiej. Pogodziła się z kaszką i znowu jej je zawrotne ilości...zjadła cały obiad, plus każdemu coś jeszcze podjadała z talerza... Mój A nie może usiąść do stołu bo zaraz wskakuje mu na kolana i krzyczy "am"
Pocieszcie mnie że macie to samo.