R
rouż
Gość
Dziewczyny, poradzcie mi co mam zrobic...Za miesiac wracam do pracy a Alan nie chce zadnego mleka(nawet mojego) podanego innaczej jak cycem:-(
Czy jak skonczy 8.5 miesiaca, a bedzie dostawal cyca tylko rano(juz malo pije), w dzien 2x kliek na gesto na Pepti(a je malo, na 60-90 ml wody), wieczorem cyca i ewentualnie w nocy to nie za malo mleka w ciagu doby???
Czy jak skonczy 8.5 miesiaca, a bedzie dostawal cyca tylko rano(juz malo pije), w dzien 2x kliek na gesto na Pepti(a je malo, na 60-90 ml wody), wieczorem cyca i ewentualnie w nocy to nie za malo mleka w ciagu doby???
a to już można?
Chciałam Ci po prostu pokazać , że skoro używasz terminów "doświadczeniowych królików" odośnie dzieci mam ( w tym mnie), które podają gluten to również eksperymentujesz na dziecku, np.w kwestii owoców - a może sie to (jhak widac na ww przykladzie) skończyc róznie
banany sa po 8 miesiacu , czemu wprowadzasz teraz?
musiałam wyjść na 3 godziny, Asia śpiąca nie chciała nic jeśc innego i A byl zmuszony poleciec z nia po Nan 2. Zrobil 120ml w kapku, ale Asia jeszcze 10 ml zostawila i zasnela smacznie :-) jutro bedzie powtorka pewnie bo jade do fryzjera na pol dnia ;-) Ciesze sie ze tak jej zasmakowalo.