_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
moższ to rozwinąć??Soli mówimy NIE!!!!!!
Rybki daje tylko ze słoika. Pediatra zakazała dawac sklepowych przynajmniej do roku.. podobno to "zło" w czystej postaci".
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moższ to rozwinąć??Soli mówimy NIE!!!!!!
Rybki daje tylko ze słoika. Pediatra zakazała dawac sklepowych przynajmniej do roku.. podobno to "zło" w czystej postaci".
Igor zaskakuje...
On pije tylko cycka głownie,czasem łyka herbatki lub mleka pepti...mi sie ciagle wydaje i chyba mam rację po części że powinien pić więcej w upały a on tylko cycek przed wyjsciem i nic nie chce,czasem daję na plau zabaw i juz??? więc kupilam mu wodę NAŁĘCZOWIANKĘ DLA DZIECI ZE SPACJALNYM KORKIEM ( niegazowana,bezsmakowa)...I szok ,Igorkowi woda posmakowałaciągnał z tego korka łądnie ,troszkę się pozalewał bo duze dziurki ale chciał jeszcze i jeszcze :-) cieszy mnie to nawet,że nie bede musiala kupywać jeszcze słodkich soczków:-)
przeczytalam teraz ze ona jest po 1 roku życia...ale chyba bez przesady co??
dziewczyny, przepraszam, bo już o tym było, ale nie mogę znaleźć.
Jak podajecie banana żeby dziecko samo sobie jadło ? w kawałku, czy w cienkich plasterkach ?
wiesz co ja słyszałam od 4 m-ca (od świetnej lekarki) i że to w ogóle doskonały probiotyk jest- no i dałam wczoraj Igorowi na spróbe i u nie smakowało ale coś tam zjadł
ej moja bratowa była wczoraj z synkiem u pediatry- w ogóle ordynatora jakiegoś tam Krakowskiego szpitala dziecięcego i on jej powiedział że ma wszystko jeść (karmi piersią i dokarmia nutramigenem-skaza) ze to nie może być tak że matka a sobie odmawiać no ale jak to mleko też ma pić jak mały cały w kropy????
i w ogóle powiedział jej lekarz że ma małego nauczyć w nocy jeść co 6 godz... (mały ma 1,5 miesiąca) ej głupek nie?? czy mi się tak tylko zdaje
Młoda ma apetyt większy niż Juliazżera takie ilości że szok
musiałam wprowadzić kaszę orkiszową na noc, zaraz po niej wypija dwa cyce i dopiero wtedy zaśnie. Rano musi być kaszka , taka zwykła Bobovity, robię na gęsto, dwie miseczki takie standardowe dla dzieci i obie zjada
nie wiem co jest grane, bo to chyba normalne nie jest
objada się straaasznie. Przestała też ulewać. Mleko w cycach mam, sprawdzałam. Cyc służy tylko w sumie do popicia, tylko na noc wypija dwa cynie po zjedzonej kaszy. Muszę ją iść zważyć.
Ilona no musisz spojrzeć na etykiete i zobaczyć na którym miejscu jest ser, jak gdzieś przy końcu to było go tyle co właśnie kot napłakał. Ale był a mała nic nie ma więc to bardzo dobry znak!!! Gratuluję!:-)
Moja to na marchew nawet nie spojrzy, za fasolką też nie przepada. :-(