reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
hahahahahaha ja tez gotuje wlasnie młodemu kalafiorową :) a my mamy bigos - mój pierwszy w zyciu bigos. I nawet wyglada i przypomina go :D
o kurcze a ja nigdy jesczez bigosu nie gotowąłam ale musze się keiyś wreszcie zawziąć. Tak samo pierogów nigdy nie robilam. Aż wstyd.

Moje dziecko dziś zjadło chlebek z almette. Generalnie mamy na tapecie jogurty i twarożki. Jesli cos ma zjeść to tylko z jogurtem lub twarogiem. Ale niestety nie zawsze dziala.

Asiuli bardzo smakowała polędwica wg sposobu przygotowania Marty:tak: co lepsze, Julce też, a to nie lada sztuka jej się przypodobać:-D

Asia od tygodnia chyba nie dostała już słoika. U teściowej również:tak:

reklama
Marcel ostatnio obiad słoikowy dostał na swój roczek a to tylko dlatego ze bylismy u teścia i nie chciało mi sie bawić w gotowanie a niestety nic nie zostało z dnia poprzedniego. Takze to juz m-c i tydzien bez słoikowego obiadu a tak poza tym incydentem to obiady gotowane w domu zaczoł jesc pod konniec wrzesnia, jednakze owoce dostaje słoiczkowe z racji tego ze bananów ani jabłek nie chce gryzc a nie chce mi sie tego mixowac zeby wymieszac mu to np fajnie z serkiem i biszkoptem. Jeszcze troszke ząbki poodrastają to i za to sie wezmiemy

Do góry