magdajucha
mamunia Krzysiunia
magda ciosek dlaczego jest to nierealne??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby tylko nie było w późniejszym wieku problemu z nerkami...moja córka pije mleko pasteryzowane jak skonczyła tylko roczek jest zdrowym dzieckiem i bardzo lubi mleko nie ma tez uczulenia
Oby tylko nie było w późniejszym wieku problemu z nerkami...
Ja jestem w lekkim szoku ze wolisz dac sojowemagdajucha no ja tez jestem zdania, ze mleko modyfikowane jest najlepsze.. Iza ma ponad dwa lata i bedzie je pila jeszcze przez rok.. nie chce jej dawac krowiego.. nie powiem, ze nie ma z nim wogole stycznosci ale to raczej "ku przyzwyczajeniu".. wiadomo puree zawiera mleko, zupa na smietanie i takie tam.. ale chce pogadac z lekarzem czy i od kiedy mozna zamiast krowiego mleka podawac sojowe...
wlasnie, myc mozebrown.kate no właśnie za granicą są inne zwyczaje... jednak ja tam nigdy bym roczniakowi nie dała mleka z kartonu