Femkamój mały też miał taką wysypke... może ona potrwać nawet 2-3tyg i są to albo prosaki albo trądzik noworodkowy (mała oczyszcza sie z twoich hormonów) wpisz w googlach ten trądzik albo prosaki i powinnaś fotke znaleźć... no i tak jak dziewczyny piszą, nie używaj oliwki...
Polnja takie stroje są dlamaluchów... teraz są u mnie w tesco za jakieś 30zł i dla chłopców i dla dziewczynek...
Asiowo współczuje takich pobudek... wiem co to znaczy bo do niedawna Kacper mi sie budził tak często ale teraz przesypia 10godz z 2pobudkami... Wypróbuj tą kaszkei rzycze powrotu do dawnego stanu...
Netgirl no to gratulacje jeszcze raz... tylko sie zastanawiam dlaczego musisz mieć cesarke?
Mika twojej siostry maluch ma skaze, mam prośbe, opisz mi gdzie i jakie ma przebarwiena,podrażnienia i chrostki? zjadłam te 3 łyżeczki jogurtu i pojawiły sie 2 białe chrosteczki... ale to może nie takie są na skaze bo tamte miał inne jakstwierdziła że to od białka...
A u nas nie wesoło... te gulki to jednak wezły chłonne... na dodatek przedłużający sie katarek (wina suchego powietrza-nic nie pomaga) no i mały ma antybiotyk...cholerka jeszcze nie ma 2mieś a już antybiotyk dostaje... no ale mam nadzieje że szybko mu przejdzie... Wogóle to on strasznie nerwowy jest... matakie napady że krzyczy macha rączkami i nóżkami i ani smoka ani cyca ani na rękach... czasami sie uspakaja jak poprostu nie zareaguje ale skąd mu sie to bierze... Dobrze że chociaż spać ładniej zaczął i kąpiel nawet polubił...