reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej Krystynko

Ewi nie wiem mam nadzieję,że się nie obrazisz,ale tak mnie wkuł ten Twój S.,że pomyślałąm,że może ja bym Ci tak pożyczyła z 500 złotych,i byś pojechała do mamy..oczywiście ta pożyczka byłaby długo terminowa...tylko nie obraź się...

Galareciu nie daj sobą pomiatać,a G jak nie jadł tyle czasu to tylko jego wina,trzeba zabierać więcej papu do tyrki jak się nie najada. A co do słoiczków to tak jak lasencje mówią kup i się nie martw o nich i tak dzieckiem się nie zajmują więc nie mają prawa głosu.

Mika to nie ciekawie z tym mandatem...to co on jeszcze zrobił z tym samochodem,że naprawa Was jeszcze czeka?

Basiu u nas za 150 złotych to piwnicy nawet nie wynajmiesz...więc wisz nie zastanawiajcie się długo.

Femka nie martw się moja Nica z czasem tak jadła z chytrości te mleko,że bełtała nim. Każde maleństwo jest inne i ma inny żołądeczek.

Asiowo Ty leniwcze:-D:-D:-D ja o 9 to pod nadzorem pielęgniarki środowiskowej robiłam sobie zastrzyk.

Kitty,to Ty bas wkurzałaś przez cały swój pobyt u Nas. Skoro nie interesuje Cię co u dzieci to naprawdę żal mi Ciebie...współczuję Martynce...oschła,wyrachowana matka,która ma w dupie co u dzieci mimo,że jest na forum dla dzieci!!

reklama
OLENKA - nie mleko miałam ale decyzje podjęłam że nie chce karmić piersią że wygodniej jest butelką a mała bardzo dobrze się czuła po sztucznym więc lecimy na sztucznym i wreszcie wszyscy są szczęśliwi :-p

GALARECIA - aha no to już jestem spokojna :-p będziemy z Kubą działać dalej :-p
a i odkąd małą sztucznym karmie to ona też takie obfite i "pachnące" kupki wali :-p a jakie śmierdzące bąki puszcza :-p

MIKA - no u mnie 100ml to norma i czasami 125 ... aż strach pomyśleć ile za 3 miesiące będzie jeść :-p

OLIWKA - nie no z tą dietą to żartowałam :-p

aniolek20k mój mąż uważa że to za wcześnie na wprowadzanie nowych posiłków i nic na to nie poradzę..

moj maz tez tak uwazal i powiedzialm mu ze ja zajmoje sie dzieckiem 24h na dobe i wiem lepiej czy dziecko jest gotowe dostac nowe jedzonko, pozatym on byl w pracy a ja uczylam dzidzie nowych smakow i pozniej mu opowiadalam ze Jula zjadla jabuszko albo ze gotowalam jej zupke, musial sie przystosowac moze i psioczyl ale jak zobaczyl pozniej ze Julce to smakuje to sam ja chcial karmic:)

mika on tez dostal za predkosc...
wes mnie w ogole nie strasz...akurat ja nie bylam spieta wrecz rozluzniona i dobrze nawilzona bo swierzo po orgazmie hehe:-D nie idzie sexikiem to radzimy sobie inaczej i z dobrymi skutkami:-D:-D:-D

femme to zes poszla na wygode....:tak: ja to jeszcze pokarmie troszke.....choc tez wygodniej byloby dac mi butle...no ale jeszcze troche poswiece sie dla kacperka:-)

oliwka oj to widze ja zaszaleje z firankami i zaslonami,... mi wyszlo prawie 300zl na jedno okno, dobrze ze mam tylko 2:-D

Cześć dziewczyny:-) My w końcu wróciliśmy do domku.Urodziłam 22 listopada,nasz synuś miał 57 cm i ważył 3550.Miał mocną żółtaczkę i dopiero dzisiaj wyszliśmy ze szpitala.Jak się trochę ogarniemy to się do Was odezwę:-)

Aniu gratuluje:-)nareszcie.. Juz sie zastanawialismy gdzie Cie wymiotlo:-D:-)super, ze jestes:-)

Firanka no zastanaiwamy sie - musimy najpier obejrzec to mieszkanko - jakie tam warunki panuja, ze tak powiem;-)

Mika wspolczuje zakazenia.. przesrane.. ja tez kiedys czesto cierpialam na zapalenia drog moczowych - koszmar nic wiecej.. jedyne co pozstaje powiedziec to wspolczuje..

I jak zwykle skleroza mnie dopadla:-D:-D:-D

Kitty ale powiedz mi dziewczyno, czy Ty znowu chcesz poprostu zwrocic na siebie uwage?? po co Oliwka ma Ciebioe usuwac?? Jak nie chcesz to nie zagladaj:baffled:Nie rozumeim Cie:baffled:

reklama
Hejka;)

Rany jak przez weekend takie pustki to juz sie tydizne zaczal a tyle do nadrobienia miałam ze sozk.

Galarecia dlaczego sluchasz męża z tymi sloiczkami dla Adama, jak sie nim to skad wie ze ze On tego nie potrzebuje i nie powinno mus ie tego dawac? Jakby powiedzial zebys nie przebierała mu pieluch to tez bys tak robiła? Dzieci na modyfikowanym powinny zajadac cos innego od 4 miesiaca a i znam takie mamusie co i od 3 dawaly jakies lepsze jedoznko i tez sie nie działo. Chyba Twoj maż pieniedzy na sloiczki nei zaluje?

Mika o kurcze to faktycznie nei ciekawie z tym pecherzem mnei leciutko bolał w tamtym tygodniu to strszne uczucie było. Jak tam,@ sie pojawiła?? Kurde to jak Ty w szkole wytrzymałas przez weekend z tym pecherzem? Alan Ci tlyko 100ml pije? Mi Oliwier teraz doi 180ml;/ masakra nio i kaszke jeszcze daje i czazsem kleik i łyzeczke deserku. A Ty dajesz juz jakies sloiczki? A herbatke mu podajesz??

Kitty a przepraszam bardzo a oczym mamy innym pisac jak nie o dzieciach??? Aaa dowidzenia!!!!!!!!!!!!!!!!

Aniu Ogromniaste gratulacje!! CZekamy na opis porodu:):)

Olenska musisz kilka rayz poprobowac powinnien sie w konu przerbic u mnie bylo tak samo na poczatku wiec musielismy uzyc oliwki i troche p[omoc i dalo rade;]

olika gratuluje zakupow mi tez siwe maza nowe firanki i kilka zaslon be te juz mam fatalne i stare zresazta ale to pewnie w przyszlymn roku. tanie sa u ciebie nawet choc na allegro widzialam po 7 z za metr. a jak tam dzieci??:}

u nas nudy oprocz tegpo ze jutro mam testy na prawko:/ ide sie pouczyc troche papa

Do góry