Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i masz szczescie trafilas widac na wyjatkpowy egzemplarz faceta.. Dobrze, ze zrozumila.. nie jednemu byloby takie cos na reke..
:-)
wczoraj biedaczka sie wkurzyla, bo najpierw powiedzieli jej, ze echa nie ma(pisalam wam) a potem przychodzi lekarka i sie jej pyt czy ona moze nie jadla nic, bo echo chcialaby jej zrobic
masakra z tymi naszymi lekarzami
Asiowo wspolczuje, u mnie jest na odwrot, ja nie moge odpedzic sie od gosci, najgorzej bylo po porodzie, ja wykonczona a tu kazdy chce przyjezdzac, ale zobaczysz przyjdzie lato, bedziesz wychodzic z mala na plac zabaw to napewno poznasz jakies mamuski
ciagły ruch, a meczace to było okropnie, ale tak po 2 miesiacach skonczyły sie odwiedziny, zamieszanie znikneło i wszyscy powrócili do swojego zycia
ale mam to gdzies, bedzie snieg to wyskocze se na narty, a chocby sama
witajcie:-)
Asiowo a kiedy Ty masz czas:-)

Mała obudziła sie o 4:40 dopiero... chwila cycus i poszła dalej spac i cos przed 7 wstała, a teraz znow ucina sobie drzemke
Podziwiam skad Ty masz tyle siły