reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wiecie, to dziwne bo mój Adaś po jedzeniu odbija dwa razy a póżniej jak już jest ok godziny po jedzeniu to odbija, mocno ulewa i łąpie go czkawka.. I ustaje dopiero gdy zaśnie.. Aż nie wiem co robić..

oleńka widać że nie nadrabiałaś zaległości.. Bo ja pisałam wcześniej że mąż mi właśnie nie chce w niczym pomagać tylko wraca zmęczony z pracy i myśli aby tylko pójść jak najszybciej spać.. I teraz napisałam dziewczynom że wczoraj właśnie odziwo ja prawie nic nie robiłam wieczorem przy małym bo się postawiłam..
Przykro że Cię nie będzie z nami. Ale jak tylko będziesz mogła to zaglądaj i pisz.

uka witam nową mamusię.

Baśka wszystkiego najlepszego, pociechy z Twojego faceta, z LEnki , szczęścia, pieniędzy no i przede wszystkim dużo zdrowia!

reklama
witam :D

mam chęć wkręcić się w temat, ciekawe rzeczy tu opisujecie :rofl2:

ja mam ten problem, że mój siedzi po pracy na kompie, tylko przywita się z małym i już go nie ma :/

Galarecia dziekuje za zyczenia:-)
A co do objawow to pamietam, ze Lena tez tak miala:tak: Lekarz nam wtedy mowil, ze poprostu za lakomo jadla:tak: kazal zmniejszyc dziurke w smoczku i wszystko sie unormowala.. ale jesli Cie to niepokoi to idz do pediatry:tak:
Asiowo Lenka na tym etapie, co jest teraz to raczej Paulinke potraktuje jak lale:-D:tak: wiesz strasznie ciekawska jest.. na poczatku i tak bedzie siedziala uwieszona mojej nogogi, bo zawsze tak reaguje jak widzi kogos nowego:-)a potem jak sie rozszaleje to bedzie sie wyglupiac.. Przynajmniej zobaczysz, co Cie czeka za rok:-p:-p:-pŻywe srebro normlanie:-)

Mam eska od Polnej:
"Hej:-) Jestem po echu ale nic mi nie powiedzieli!!A co najwazniejsze profesora nie ma:baffled: i mowia, ze prawdopodobnie bedzie dopiero po 16 grudnia:baffled: jedni mowia, ze jest chory a inni ze w Rzymie na jakism spotkaniu:baffled: nie wiem czy chca mi robic dzisiaj jakiej badania i co planuja!! Jak tylko dorwe lekarza to spytam sie czy mogliby puscic mnie chociaz na weekend!!"

Baśka wszystkiego naj, naj, naj. Dużo zdrówka i miłości
oleńka a kiedy dokładnie się pożegnamy? Mam nadzieję że w razie możliwości będziesz do nas zaglądała.

a ją właśnie czekam na wizytę u gina. Kolejka jak ciort. Mam nadzieję że te moje krwawienia to tylko skutek brania tabletek anty.

oleńka rozumiem bo ja sama na początku nie byłam w stanie często wchodzić i wszystkiego czytać.. A Ty jeszcze masz tą przeprowadzkę..

Baśka Ale jak ma mniejszy otwór w smoczku to się złości bo mu mało leci.. A poza tym wcześniej tak nie miał tylko dopiero od paru dni, a duży otwór w smoczku ma już ponad miesiąc..

Galarecia rozumiem.. Ja tylko wiem, ze Lena jadla jak szaleniec:tak:potem byl bekus a potem jedna fontanna, druga fontanna, a potem jeszcze odbijala po jedzeniu dlugo:baffled:

Ewi dziekuje za zyczenia:-)i daj znac po wizycie, co Ci gin powiedzial

Witam :) (jestem tu nowa)

ona Mika , moja córeczka też urodziła się 30 .07 ale 2007 r , czas płynie jak woda .Jeszcze niedawno moja córcia była taka maleńka jak twój synek ( jest śliczny )

reklama
natila20 witam!

oleńka fanie masz.. Już w niedzielę na swoim.. Też bym tak chciała.. Tylko szkoda że nie będziesz miała neta w domku.. A wogóle jak przygotowania?? Czeszysz się??

Do góry