reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Melduje się, już w sumie po świętach! :-)
Jestem taka objedzona, tyle jadłam na te święta, że boje się wejść na wage :-p Bo pare kilosków pewnie mi przybyło :-p

Jak Wam Dziewczyny minęły święta?
I jakie plany na Sylwestra? :-)

BlackWizard - To super, może Maleństwo już dziś wyskoczy! :-)

Zmieniłam sobie Sygnature :-)
Na zdjęciu jest moje Maleństwo - jego główka i rączka :-D
Na USG trzymał się właśnie za glówkę :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Black powodzenia,to na pewno już to ;-)

Dorom bardzo fajniusie te foto z usg:tak: aż pozazdrościłam fasolki,ale tylko na chwilkę:-p. I świetne zdjęcie w awartararze:-D

Ehh i znowu week i znowu nikogo nie ma bo faceci w domach...kurde po świętach powinni iść na 1 dzień do pracy żebyśmy miały czas ze sobą popisać ;-)

WITAM :-) jak milo jest wrocic do Was :-p i dziekuje ze Trzymalyscie ze mnie kciuki :tak:;-);-);-)
mialam napisac wczoraj ale dopiero dzis chodzi internet :nerd::sorry2:
i CHWAŁA bo juz od wtorku mnie nosilo ze nie moge do Was napisac :-p:-)
Jak Ala zasnie wszystko napisze co i jak bo teraz chcialam sie z Wami tylko przywitac i informuje ze wrocilam z urlopy chorobowego :rofl2:

Buzka ! !!

Polna kochana witaj w domu:-D:tak::-)

Ej dziewczynki koniec swiat:-)gdzie jestescie:-p;-)

Ja dzis jade do tesiowej ale wroce jutro wiec mam nadzieje, ze bede miala co nadrabiac:tak:

Black mam nadzieje, ze juz po jestes:-)

Hej dziewczyny
Black Twoja pociecha chciała sobie pojesc na swieta a teraz wyskoczy moze juz wyskoczyła:-)
Dorom Cudne zdjecie i to maluszka i to twoje, teraz ci pozazdrosciłam tego brzuszka... mnie na wigilii wszyscy pytali czy to 3 miesiac:-( bo nie wiele przytyłam, a na twarzy wg nich schudłam a ja przeciez mam brzuszek tylko nie zawsze go widac:-(. Specjalnie sobie tunike ubrałam w drugi dzien:-p zeby sie pochwalic, ale dalej nie wiele widac przez te moje ogromne biodra, za szerokie kurcze sa i wszystko zasłaniają:-(
Polna Witaj:-) ponownie

A czy w ciazy mozna biegac? Bo ja wczoraj pobiegałam troche z psem i szczerze mówiac poczuła sie genialnie. Tak sie zastanawiam czy by jakich cwiczen nie porobic bo ja sie czuje lepiej i wydaje mi sie ze mój mały tez jest zadowolony. Musze poszukac czegos nieforsownego.

Witam! i ja się melduje po świętach. U nas w miarę spokojne były. wigilię spędziłam z mężem i teściami, stwierdziłam że nie będziemy się rozdzielać a pozatym głupio by mi było.
prezentu dla Justynki niestety nie kupiliśmy ale na urodziny na 9 stycznia zamierzamy kupić dla niej takiego fajnego misia na biegunach.
pozatym @ mi się zbliża i strasznie nerwowa jestem dobrze że teraz a nie na same święta.
Polna Witaj! Fajnie że już jesteś.
DOROOM Fajne zdjęcie.

Ala spi wiec moze pisac !!
w domu jest do 2 lutego bo juz 3 musze wracac do Lublina na badanie i 5 wszczepia mi znowu stymulator :nerd: i musze Wam powiedziec ze sie nie moge doczekac bo odkad go nie mam strasznie sie boje :blink: cisnienie i tetno mam takie ze glowa boli a najgorzej jest w nocy jak spie :sorry2:
mam nadzieje ze jakos dotrwam :tak:

no a Ala jak przyjechalam we wtorek to uciekala przedemna i sie smiala ale pozniej ciagle chodzila zamna i trzymala za reke :-) oj i musze Wam powiedziec ze tesknila za mna bo juz po tygodniu jak mnie nie bylo ciezko bylo ja uspic a jak sie budzila w nocy( po 10 razy :-D) to wolala za mna :dry:

Nikomu nie zycze takiej rozlaki z dzieckiem :blink:
o zabiegu napisze moze jutro bo jakos nie chce mi sie o tym pisac :baffled:

reklama
Witam mamusie, namswieta minely spokojnie, tylko dzis w nocy dostalam goraczki i fatalnie sie czuje, a jeszcze trzeba sie mala zajmowac, nie mam sil
Dorom super zdjecie, gratuluje synka
polna_N w koncu Cie wypuscili, oszczedzaj sie , zobaczysz jak ten czas szybko zleci
BlackWizard tzrymam kciuki zeby bylo wszystko ok, a moze juz jestes mamusia...

Do góry