Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

w zeszłym roku szpital,w tym gips...c*h*u*j*ó*w*k*a!!!

probowalam ta wzmianke odszukac ale nie umialam 

i tez na wage była. Jak narazie to mdle sie abym do 10 stycznia nie przytyła zbyt wiele, ale musze sie wybrac na te zakupy. Ale normalnie mam dług wdziecznosci:* jakbys była w mojej miescinie to zapraszam na Kawe!!!
Studniówke mam 10 stycznia. Sukienke upiła na wakacjach bo mi sie wesele szykowało no a ze 2 dniowe było to kupiłam 2 z czego w jednej chciałam na studniówke isc. No ale w tej co chciałam to na 100% nie pójde a jak mi szczescie dopisze i mój Kacperek to pójde w drugiej:-) ewentualnie poszukam czegos na ciuchach tak jak mi pomysł podsunęła Firanka
:-)
i moze faktycznie cos na ciucholanadzie znajdziesz
ja jak bylam w ciazy i mialam kupowac sukienki na wesele to niezle sie ochodzilam po sklepach zeby znalexc cos fajnego !! wiesz jak przymierzalam sukienke w styczniu na poprawiny to byla akurat idealna a brzuszek juz mialam spory - troche luzu bylo ale stwierdzili ze i tak zrobia troche zapasu ale nie bylo potrzebne bo dopiero po weselu brzuch mi wystrzelil na maxa
ja jak kupowalam sukienke na studniowke to calo popoludnie zmarnowalam zanim cos kupilam
ja nosilam rozmiar 40 ,czasami 42 
i naprawde bylo trudno cokolwiek kupic cos fajnego 

bo po pierwsze Ala jeszcze nie spi a po drugie po co mam isc do lozka w dzien skoro P nie ma 

Hehe wiesz to nic trudngo ale fakt musi być twój mąż
bo bez niego to sie nie uda:-) A Ala by sie z rodzenstwa pewnie ucieszyła