reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

czesc

my dzis spacerowalismy chyba z piec godzin.....na rowerku Darus szaleje ale najbardziej lubi spacerowac....i ucieka mi:rofl2:

Pola-na ciemieniuche Darusiowi pomogla Olejuszka do kupienia w aptece firmy Skarb Matki za okolo 25zl....rewelka.....2 dni i po klopocie.....

Black-ja mam 155cm wiec dla mnie Twoje 170cm to juz duuuuzo:-D

reklama
U mnie dodtakowym plusem bycia mamą studiującą dziennie jest patrzenie jak tata -tez studiujący dziennie, patrzenie jak wielki kontakt ma moje dziecko ze swoim ojcem. Normalnie nie bylo by to mozliwe.

Ja po wizycie. Strasznie się jakoś obawiałam a u mnie wszystko w porządku. Lekarz zapisał tylko żelazo.
Adasiowi nic nie odpadło i raczej nie odpadnie-widziałam dokładnie wszystko.
Wogóle byczek z niego- 2170g. Podobny do tatusia z buzi:p Łydeczki ma jak u piłkarza.
Jestem w szoku,że takie z niego chłopisko : )
A ja mam tylko 153 cm wzrostu-więc chyba najmniejsza tu jestem :) Mój S ma 188cm.

dzień dobry!

lenka87 kurcze jak Ci zazdroszcze:(mnie nie podawali wagi,tylko raz,przed 29 tygodnien,wtedy wazył 1247,ponoć było ok...a teraz nie wiem:(ale faktycznie Twoje dziecko duuuże:)

Hej:-). Padłam wczoraj i nawet nie miałam siły tu zajrzeć. Hanka spi wiec mam chwilke wolnego. Wczoraj zaczela trzymac głowke i juz jej nie lata, nawet lezac na brzuszku trzyma ja stabilnie. Jestem z niej tak strasznie dumna:-p

Black ja sie nie moge doczekac na zdjecia Twojej sukni:-p Tez bym chciala dawac juz malej jakies gerberki ale niestety jeszcze troche musimy poczekac. Zazdroszcze Ci tych 170cm:-p
pola997 u nas tez walka z ciemieniucha:dry:

Witam wszystkich:-)
Pryegladalam wlasnie forum i postanowilam cos tu skrobnac:-)
Tez jestem mloda mama, urodzilam synka w wieku 18 lat i jest on moim najwiekszym szczesciem:-)nie liczac oczwiscie jego tatusia;-)
Teraz Jarek ma juz 9 miesiecy i przez ten czas wszstko w naszm zyciu sie poukladalo, chociaz na poczatku lekko nie bylo.
Pozdrawiam wszytkie mlode mamy obecne i przyszle:-)
Licze na to ze mnie tu przjmiecie:-)

ps. Sorki ze pisze bez polskich znakow ale cos mi sie poprzestawialo w kompie:-(

witam:)
u nas nocka ok:tak: Mały zjadł z cyca i śpi dalej:tak::-p

Słyszałam właśnie , że walka z ciemieniuchą jest żmudna :-p

Adilea- ja właśnie też już bym chciała podać jakieś jabłko starte ,albo kaszkę:sorry: Ale jeszcze poczekam... :tak: Niby najlepiej karmić dziecko do 6 miesięcy bez żadnego dokarmiania,ale ja może skuszę się wcześniej:-p

mamaola- chyba zaopatrzę się w tą olejuszkę:tak: My dziś tez pomaszerujemy na spacer, czuję się lepiej więc pójdziemy sobie do parku ;-)

sandras- witaj:tak:

U mnie noc straszna :wściekła/y: Nie dość, że ja chora i spać nie mogłam to moja córcia stwierdziła o godzinie 2.30 że jest już wyspana i chce pogadać z mamą a nie spać. I zasnęła... Przed chwilą dopiero.... Jestem wykończona.Może chociaż w dzień da mi odpocząć.

Pocieszam się tylko tym, że jutro idę do fryzjera :-p

Pola ja Julce wczoraj dałam do spróbowania starte jabuszko. I wiem, że muszę czekać dłużej bo wszystko zwróciła. Jednak żołądki takich maleństw nie są przystosowane do innych pokarmów niż mleko. Ja czekam do ukończenia 4 miesiąca i wtedy zacznę dawać kleik, a później stopniowo wprowadzać inne nowości. Póki co moja ciekawość została zaspokojona i mimo, że są dzieci, które już w tym wieku tolerują inne pokarmy to Julka z pewnością do nich nie należy.

Cześc Dziewczyny :tak:
Przepraszam że ostatno Was nie odwiedzam, ale Bartek jest w szpitalu, zwykły zabieg, ale jestem przy Nim :tak:
Wychodzi jutro wiec obiecuje że Was nadrobie jakos niedlugo :tak: Ja sie czuje dobrze, czekam z niecierpliwoscia na Synka :-p
Pozdrawiam Was wszystkie, milego dnia ;-)

reklama
Do góry