reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kamusia185 to może być hormonalne,ja miałam bardzo czesto takie bóle,jakby mi ktos szpile wbijał i krecił!

czy któras z was po porodzie bolała kosc ogonowa?nosz kurde to jakas masakra,juz 3 tydzień siedzieć na tyłku nie moge:(

reklama
witajcie dziewczyny :) jak tam po weekendzie??:) mam nadzieje ze sie udal :)

pozdrawiam serdecznie no i wszytskiego NAJ NAJ dla najmlodszych i nie tylko :)

buziaki dla dzieciakow :)

Witam. Na początki chcę życzyć wszystkich Naszym Dzieciom wszystkie, wszystkie dobrego w Dniu ich Święta.

madzia - Teraz to już rozumiem dlaczego od września. I dobrze, że tak to "zaplanowaliście"

mamaola - U mnie też ostatnie dni była brzydka pogoda ale na ogól pod wieczór trochę się poprawiało więc codziennie choc na pół godziny wychodziłysmy. A dzis u mnie całkiem ładnie słoneczko świeci.

Załączniki

• 19521c6cc5e35d8c605a80a2f2705b72,14,19,0.jpg
    19521c6cc5e35d8c605a80a2f2705b72,14,19,0.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 36
Znowu musze nadrabiac. :angry: Tyle piszecie. ;-)

Oczywiscie duzo umiechu na twarzyczkach Waszym pociecha zycze! :-)

Panistepelek - Aluś bardzo grzeczny, przed wczoraj dał Mamusi popalic i poszedl spac bardzo pozno. Ale ogolnie to naprawde kochane dziecko, oby tylko nie zrobil sie marudny. :-p

Layla - Ty na tej swojej diecie wykonczysz sie. :-( Sprobj moze cos wiecej jesc. :-(

anetka551 - No dokladnie, ta z Hippa mi chyba zaczela pomagac bo dzis mimo wkladek laktacyjnych wstalam z mokra pizamka.:tak: A pijesz faktycznie tylko 2 razy dziennie ją? No i pisz czy granulki pomagaja? ;-)

pola997 - Ja kubeczek kaszki jem codziennie.:tak: I nie wyobrazam sobie zebym nie mogla pic mleka. :tak:

mamaola - Umnie co prawda nie pada, ale... nie jest cieplo, a chcialamz Alusiem do ZOOsie wybrac, do sloniarni.:-pGdzie podobnojest slon homo. :-)Hehe.

Kamusia185 - Moze warto sie wybrac do lekarza kierujacego ciaze? :-(

Olena262 - O kurcze to u Ciebie bardzo nieciekawie. :no: mnie byla brza, mamy mosty pozalewane, tzn. przejazdy pod mostami. :tak: Ale zeby huragan, to nie az tak. :no:

Maagda_ - Powiem Ci że moj Alanek w 2 dniu zycia - jeszcze w szpitalu przy lekarzach gdy lerzal na brzuszku to sam podniósl głowke i trzymaj ja caly czas w gorze. :tak: Bylam w szoku.
A w domku, to jakis w 2 tygodniu zycia - gdy wzielam Go na raczki i poczul ze ma pod swoimi nozkami moje nogi, to zrobil je sztywne i tak sie na nich odbijał jak sprezynka.:-D Nie wiem czy tak dzieci maja, ale ja bylam zaskoczona. :tak:

dorom5 pije więcej niż 2 razy dziennie :-p a te granulki.. ciężko powiedzieć.. dzisiaj np miałam bardzo dużo mleczka, samo aż wyciekało, a Zuzia i tak denerwowała się i nie chciała za bardzo jeść z piersi :-( Mam nadzieję, że w końcu jej to przejdzie, bo nie chcę przestać karmić piersią...

Dzisiaj byłam u lekarza z tym ulewaniem. Powiedział tylko, że dzieci często tak mają.. chociaż Zuzka chlusta wszystkim co zje :baffled: kazał kupić mleczko Bebilon AR takie dla dzieci, które właśnie ulewają, zobaczymy czy pomoże. Mała została też zważona i za 10 dni kolejne ważenie aby sprawdzić czy nie spada z wagi, chociaż nie spada na pewno :-p w czwartek ważyła 3750g a dzisiaj 3820 :tak:;-)

anetka551- Napewno przejdzie. :tak: Mój Alanek ładnie spi, nie plakal gdy pił, wiec te herbatki napewno w jakims stopniu mi pomagaja. :tak:
To ładnie Ci Zuzka przybiera. :tak:

No i przy okazji naj dla córeczki, bo dzis konczy miesiac.:tak:

Witam dziewczyny.
Widzę, ze sporo sie tu zmienilo i bardzo duzo nie znanych mi mamus widze.
Maadzia - fajnie Cie widziec:) Jak córcia?
Poczytam sobie troszke o Was.
Ja urodzilam w marcu. Mam slicznego synka. Jest kochany i co najwazniejsze zdrowy.
Od tamtego czasu nie pojawilam sie na BB ale postaram sie to ponadrabiac.
Pozdrawiam

reklama
krystynka88 - Jak dawno Cię nie było! :-) Witaj! :tak:
Dobrze ze Synek zdrowy, bardzo sie ciesze. :tak:

madzia90 - Moze na porodówce? :-p

Do góry