reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

domikcw dostałam jakieś tabletki przeciwzapalne i floragyn ;-)
dzisiaj już 2 dzień.. lepiej jest..

lenka87 życzę żeby szybko się wszystko udało :-)

reklama
Jakiś czas mnie nie było i chyba nie dam rady nadrobić Was. W ogóle nie mam czasu. Zuzia jakby z dnia na dzień się zmieniła. Nie chce jeść, nie chce spać, ciągle marudzi :dry: rano budzi się o 6 i już jest wyspana... więc jestem zmęczona i niewyspana.
Dzisiaj byliśmy na szczepieniu. Mała płakała, jak widziałam jak jej łezki leciały, to myślałam, że sama się popłacze.. 30 lipca kolejne szczepienie. Zuzia waży już 4570 g :-p mój klocuszek kochany :-):-D

Justysia1a współczuję choroby i szpitala.. a na ciąże jeszcze przyjdzie czas kochana :tak::-)

pola997 wszystkiego najlepszego dla Ludwiczka ! :-)

lenka87 powodzenia ;-)

Ala spi , kwiatki zerwane na sypanie wiec jestem prawie gotowa na meczarnie z Ala w kosciele :-) jeszcze tylko wyprostuje wlosy i bedzie git :cool2:

Domik z facetami tak jest :sorry2: czasem uniosa sie honorem i juz sprawa sie komplikuje :dry: mam nadzieje ze szybko cos znajdzie :tak:

Femme taaaa malo brakowalo a do kicia bys poszla siedziec za te machlojki co kombinowalas :-p:-D

Firana Ty , Ty nie wolno mi tu przeklinac :no::-p

anetka uuuu niestety taki okres w zyciu dziecka , dobrze pamietam kiedy Ala wstawala skoro swit i nie chciala jesc :dry:
ale to szybko minie :tak: no i ladnie Ci Cora rosnie ;-)

Lenka Trzymam Kciuki ;-)

Justysia eee tam , bez % wytrzymasz , grunt to zdrowie :tak: potem to mozesz pic ile chcesz :-) a jaki to sok dodajesz do piwa ?no i jakie piwo bo ja to preferuje tylko tatre mocna :cool2:ale juz dawno nie pilma :sorry2:

Pola wszystkiego Naj dla Synka :tak: zaniedlugo to roczek bedzie obchodzil :-)

Ehhh Pieczątko bo już mnie wkurza to,że udaje chorą,a całe mieszkanie jest tylko na mojej głowie...Wkurzyłam się obudziłam ją i powiedziałam,że ma słuchać czy fruzia śpi i jak się obudzi,a ja idę po sprawunki bo obiad sam się nie zrobi. Poszłam,obruciłam na rynek i spowrotem,wróciłam,a młoda śpi. Wysprzątałąm kuchnię,zrobiłam obiad,i posprzątałam kuchnię znowu. Mój śłubny zobowiązał się posprzątać pokój nasz,bo wprost zarasta syfem dzięki działalności mojego dziecka...

Polna sorry

Lenka oj wykorzystaj ten czas :tak: bo pozniej jak Bobo sie pojawi to do kibelka nie bedziesz miala kiedys pojsc :tak::-D

Justysia niebieskie w barze to mi sie kojarzy jedynie Łzy Stalina:cool2: :-):-D
a o tej pere;ce t pierwsze slysze :confused:

Firanka spoko ;-) a siora jest zabojcza no ale co sie dziwic , nie jest matka wiec wsio ma w du... :dry::sorry2:

reklama
Do góry