reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi rodzice tylko smiali sie a ja poszlam wywiesic narzute na polu i Ja przepralam w tym miejscu gdzie nasikala !! przeciez bic dziecka nie beda :-D
tym bardziej ze Ala tlumaczyla Nam ze to nie Ona tylko Dawid ( synek siostry) , mimo ze go dzis nie bylo :-) i jeszcze mowila .. ty ty Jawidku ( czasem tylko uda jej sie powiedziec Dawid) , sikac nie wolno na lozku .. :szok::-D

wogole ostatnio czasem zrobi siku na nocik ale w gaciach :confused: :-D nie wiem czemu nie chce sciagac majtek :sorry2:

reklama
Polna może ona ma cos takiego ze potpatrzyła tego Dawidka ze nie ściąga spodenek jak siusia i chce tak samo ja na przykład zazdrościłam kuzynowi ze on nie musi sciagac spodenek:-p

Polna-hhaha niezła jest Twoja córcia:)mialas polewke.....a u mnie leje i balkon caly zalany chwila nieuwagi i darus juz bebra sie w bajorku...dwa razy juz mu zmienialam koszulke.........

Umi-o matko :)do szafyyy....tez byłas agentka:))))

ja tylko z kaczkami pasze jadłam i spalam w budzie u pasa.....o sikaniu nic nie wiem

ja tylko z kaczkami pasze jadłam

:-D:-D:-D
jak wogole mozna jesc pasze ? :confused::-)

Ja naszczescie takich schizow nie mialam , natomiast moj brat czesto w nocy do lazienki chodzil i zamiast na kibelku to pod biurkiem robil kupe :-D:-D:-D

Umi nie mam pojecia :sorry2:od kilku dni nie chce sciagac majtek , wczesniej bez problemu sama sciagala i siadala na nocik :confused:
ale spoko ja sie pocieszam tym ze to potrwa raptem pare tygodni a Ciebie to dopiero bedzie czekalo :-p z chlopakami jest neznadziejnie bo trzeba go jeszcze nauczyc lapac za cycka i zeby strzepywal :-):-):-):-p

Polna-nie wiem jak:confused:babcia sypala kasze kaczkom a ja pomiedzy nie szybciutko kurcgalopkiem i garsciami do geby pchalam:dry:kurczki nie pomyslalam o tym ze musze Darusia uczyc strzepywac siurka:confused:to chyba bedzie zadanie taty...

mamaola jak to bylo w filmie !! strzep nie wiecej niz 3 razy , jak zaczniesz trzepac wiecej pomysla ze sie zabawiasz :-p:-):-D
a tak na serio z chlopakami to trudna sprawa , siostra ma 3 letniego synka i czasem w pampersia chodzi bo jak sie uprze to sika w majtki przez tydzien :sorry2:

Dziewczyny a czym najlepiej czysci sie dywan?
Bo jak kacper ulewał to kilka razy go zalał i sa teraz ciemne plamy... a nie posiadam aktualnie odkurzacza piorącego bo mi sie popsuł:baffled:

Polna-nie strasz prosze:szok:ja to bym chciala zeby pewnego pieknegodnia Draus sam bez musu usiadl na kibelku.....juz najlepiej....

Umi-ja uzywam Vanisza +wybielacz do kolorów....schodzi wszystko lux

reklama
Umi... ja dywan piore vanishem (czy jak to sie pisze) do prania dywanów... jest albo płyn albo proszek... i ten proszek lepszy, ale w cholere drogi:tak:

Do góry