Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ehhh dobrze ze Ala umie sie zajac soba to polezalam sobie do 7:10 

zreszta wogole moj maz pracuje w niemczech i czasem przyjezdzaja do nich bulgarzy na zarobek w sezonie zimowym to jak wracaja to wracaja z worami ubran z lumpeksow a potem na tym interes robia 
. Ale chyba trafiłam nna dobry dział: Mam 21 lat i już za niecałe 2 miesiące będę mamą... Trochę jestem przerażona ale na szczęście mam wielkie wsparcie moich rodziców i mojego przyszłego małżonka. Mówią: chcesz rozśmieszyć Boga - powiedz, ze zaplanowałeś swoje życie... Cieszę się, że moje maleństwo nie jest "nad" oczekiwane, że nie musiałam płakać czy zajdę w ciąze czy nie (moja mama miała wielkie problemy z urodzeniem mnie) Troszkę mnie ta ciąża zaskoczyła,
ale nigdy nie powiedziałabym, że to wpadka, bo od kiedy znam swojego ukochanego w mojej duszy gra : Tak, chce rodzić jego dzieci. Bardzo jestem teraz szczęśliwa. Wszystko układa się po mojej myśli... Pozdrawiam Was serdecznie i trzymajcie za mnie kciuki :-) 
zaraz musze mu zrobic sniadanko. No a tak poza tym to musze mu troche przykrocic wszytskiego jest takim malym podjadaczem, podjada wszytsko od wsyztkich zazwyczaj dziadkow a lubi wszytko od chlepka z maslem po grzeska jak tak dalej pojdzie to bede miala mala kulke w domu