• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam!Mam 19 lat, kochałam się z chłopakiem w 15 i 16 dniu cyklu, doszło do pełnych wytrysków wewnątrz, po 40 godzinach od pierwszego współżycia zażyłam Escapelle i zastanawiam się na ile mogło to zapobiec w takich okolicznościach,obecnie minęło 8 dni od domniemanej daty poczęcia a ja chodzę rozdrażniona,zmęczona,mam kaszel a po wypiciu kawy wymiotuję.. Co o tym myślicie..?

Seagrams wydaje mi sie, ze takie objawy jak rozdraznienie, nudnosci to chyba skutki uboczne. Z tego co wiem, tabletka dziala do 72 godzin po niezabezpieczonym sexie, ale im szybciej ja wezmiesz, tym lepiej. Nie wiem co o tym myslec... trudno powiedziec. Rozmawialas ze swoim lekarzem?
Trzymam kciuki, pozdrawiam!

Hej :P dawno nie pisałam . ;) mam propozycje pracy u mnie w domu zajmowałabym się dodatkowo prawie 5 mies dziewczynką i swoją Lusią . ;) Nie pamiętam która ale któraś z was też opiekowała się 2 dzieciątkiem . :) Jak dałaś radę ;D ?

Dzięki dziewczyny... :-)

A Jutro do fryzjera na próbną ;);-) Ciekawe co mi zrobi na tej mojej głowie ;]:-D
Witam nowe forumowiczki :-p

A co do dzidzi to ostatnio strasznie ruchliwa jest ^^ Dziś byliśmy z rodzinką na malinach to cały czas czułam jak się przekręca...Dopiero potem się uspokoił..Ale mimo wszystko tatuś zdążył położyć ręke i poczuć kopniaka :-):-)Jednym słowem cud , miód i orzeszki ;]

Agus taka mala dzidzi a taka ruchliwa maly łobuz Ci rosnie:-D
Magda po maturze myslalam o tym ze by byc opiekunka a to tak w jednym wieku to jakbys blizniaczki miala w domu:-p

No ja zaraz lece na rozpoczecie

reklama
Ostatnio nawet nie mam czasu na pisanie. Przemek od rana do wieczora jest w pracy a ja cały dzień sama z Zuzką w domu, a ta ciągle chce być u mnie na rękach...
Załatwiłam sobie w końcu szkołę. Będę chodziła do szkoły w Pile, to jest 26 km ode mnie. 12 września zaczynam naukę w zaocznej szkole, w 3 klasie liceum :-)

seagrams jak już będziesz po wizycie to napisz nam co lekarz powiedział :tak::-)

Maagda_ no to fajna praca :tak: chyba dałabyś sobie radę z dwójką takich brzdąców ;-)

kamileczka162 witam:tak: śliczną masz córeczkę

AguśZakochana oczywiście pokażesz nam próbną fryzurę? :-):-) fajnie, że to już niedługo Wasz ślub, zazdroszczę :tak::tak: a dzidzia faktycznie szybko zaczyna wariować, ja Zuzke poczułam tak w 20 tygodniu dopiero.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry