Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Asheara gratuluje prześliczego syneczka ! Oby rósł zdrowiutko
rany dziewczyny jak ja wam zazdroszcze ze juz mamcie swoje dzieciaczki przy sobie... a ja musze jeszcze 6 mies czekac na mojego łobuza....
w dodatku w ogole nie czuje sie teraz jak bym byla w ciazy... zero brzucha, nic, tylko obolałe sutki... do tego co jakis czas boli mnie troszeczke brzuch... nie wiem czy to normalne... podobno nieraz tak jest przez powiekszanie sie macicy... ale kurde martwie sie coraz bardziej ...chlip a miało byc tak pieknie

zdrowka zycze

ale tak na chłopski rozum to wydaje mi sie ze test moze się pomylić jesli ciąza jest a on jej nie wykaże ale jak wyszło ci pozytywnie to chyba raczej nie mogło byc pomyłki.aleto tylko takie moje rozumowanie,ale nie wiem może faktycznie zdarzaja się takie pomyłki,nie znam sie na tym.ja na Twoim miejscu zrobiłabym jeszcze jeden test tylko jakis porządny nie z tych najtańszych.A mogę spytac jakie masz objawy i od kiedy??