Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witajcie my wczoraj wrócilismy ze szpitala jestem padnięta ale szczęśliwa ze nie musiałam spędzać tam kolejnego tygodnia bo bym chyba zwariowała.... Nie nadrobię was nie ma co na to liczyc bo za wiele piszecie ale postaram się być na bieżąco.
Hej wam.. Wiecie co.. juz u mnie 20 tydzień a boje sie troszke bo brzusio coś mam płaskie prawie. Bardzo małe. Jak byłam na forum o temacie zdjęc brzuszków to w szoku jestem. w 14 tygodniu mają 3 razy większy brzuch od mojego...Mam nadzieje że z dzidzią wszystko ok. a dopiero 18 listopada ide do ginekolog.
załącze wam foto co?
![]()
hehe ja moge przytyć nawet i 30 kg mnie to zbytnio nie przeraża, tzn może troche ale najważniejsze zeby dzidzia byla zdrowa
No ja weszlam w 5 miesiąc i nie widać jak narazie zbytnio tego brzusia.
Ja cycie wcześniej miałam niemałewręcz duuże D a teraz mam chyba F.
Przytyłam w pupie jak narazie i na twarzy pulchna jestem
Pozdrawiam![]()
Witam was wszystkie! Nie wiem, czy tutaj, tez się przywitać, ale staram się pilnować tego, że początkujący piszą w tym wątku.
Będę młoda mamą już na początku lutego. Forum poradziła mi koleżanka, która urodziła tez w lutym. Trochę żałuję, że tak późno. Dopiero teraz sie przekonałam, że praktycznie niemożliwym jest się dostać do upatrzonego szpitala, zarezerwować położną i mieć "swojego" doktora w czasie porodu. jestem tym wszystkim ciężko przerażona: historiami o nacinaniu i zszywaniu, zakazie wstawanie przez naście godzin porodu, bezduszności i rutynowości porodu.
Mam nadzieję, że może bardziej doświadczone mamy będą w stanie coś mi poradzić. Albo chociaż uspokoić i powiedzieć jak to naprawdę wygląda.
Pozdrawiam ciepło
Kurka (teraz już Kwoczka) z jajkiem![]()
:-) moj pierwszy zaokroglony wyskoczyl wlasnie w 20 tyg
a potem rosl i rosl
ja po 7 m-cach stwierdzialam, ze moge znowu rodzic
choc nie powiem, boje sie porodu ale to normalne..
a wiec glowa do gory.. najwazniejszy moment z calego porodu to ta chwila kiedy klada Ci maluszka na piersi - i nic innego nie ma znaczenia
:-)
a potem to taki olbrzym był ze masakra
cały czas przychodziła głaskała go przytulała i nawet lizakiem i soczkiem sie chciała podzielić. świetna była