Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rodzice we wszystkim nam pomogli, Rafała ścignęło wojsko
ja spokojnie skonczylam szkole i zdalam pozytywnie mature :-) po maturze wzielismy ślub i wyjechaliśmy do UK, tydzien temu urodzilam kolejna córeczke i jestem szczesliwa, ze zycie tak mi sie ułozylo. Wiem, że wiele rzeczy mnie ominęło i juz nigdy nie spotka, ale za to mam cudowne córeczki i kochanego, teraz juz dojrzalego męża
Dodam, że nie raz sie rozchodizlismym, nie odzywalismy sie do siebie, nie umielismy sie dogadac, jednak czas leczy rany, zapomnielismy i wybaczylismy sobie wszystkie krzywdy. Jestesmy szczesliwym malżenstwem :-)
a tu dzieckiem przecież trzeba się zajmować.Tyle dobrze że mój maluszek był grzeczny i ciągle spał.No i dopiero trzeciego dnia opuchlizna zaczela schodzic po okladach z Altacetu.I tak sie zastanawiam czy może być coś takiego że przy drugim porodzie też będą mnie nacinać??Bo jeśli tak to o mamo!
to nie dla mnie jakos nie widze w tym stanie nic fajnego, a dziecko chyba adoptuje, albo porwe jakies takie fajne jak ta Marysia np
oczywiscie żartuje z tym porwaniem:-)
ale pomarzyć można bo to nic nie kosztuje