artystka92
Fanka BB :)
kamisia pewnie że przyjmiemy 
Mamuśki tyle sie mówi o chorobie a ja od rana chora jestem mam gorączke, jestem słaba, ogólnie wszystko mnie boli.
I dziś zrobilam sernik i powiem wam że mi wyszedł. Ale zaraz ide spać bo nie mam siły już... Pomidorówka, skrzydekła w potrafce i sernik to za dużo na dziś.
Mamuśki tyle sie mówi o chorobie a ja od rana chora jestem mam gorączke, jestem słaba, ogólnie wszystko mnie boli.
I dziś zrobilam sernik i powiem wam że mi wyszedł. Ale zaraz ide spać bo nie mam siły już... Pomidorówka, skrzydekła w potrafce i sernik to za dużo na dziś.
Miki od soboty oficialnie chodzi i tylko caly czas slychac tupanie zreszta noch juz zdazyl sobie troche zdrzec. A jak mu sie podoba chodzi i krzyczy zeby wszyscy widzieli i tylko sie roglada czy wszyscy patrza
A w sobote bylo u nas tak cieplo ze nawet Mikiemu nie zakladam kurtki jesiennej tylko kamizelke i jeszcze caly cieply byl
A ja dzisaj chcialm oddac krew ii nie przeszlam lekarza mialam cisnienie za niskie jestem bardzo nie zadowolona no ale mysle ze w grudniu sie wybiore tylko najpierw musze ywmyslec sposobzeby miec penosc ze znowu nie odesla mnie z kwitkiem