reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A mi cos na glowe padlo , do sklepu w pizamie poszlam :szok::-D:-D:-D cale szczescie ze ubralam sobie plaszcz co siega do kolan bo by kazdy zobaczyl zamiast spodni moje chmurki :zawstydzona/y::sorry2:

kolia a bo od poniedzialku Ala budzila sie zazwyczaj kolo 7 a dzis przebudzila sie po 6 a ja juz taka jestem ze pozniej zasnac nie moge :sorry2:

mamaola hmmm o elektrycznej nie pomyslalam :sorry2: musze pomyslec nad kupnem :tak:

Grecja aha , myslalam ze moze ciagle co wc biegasz :-p umnie bylo tak ze jak poszlam do wc to po 20 minutach znowu mi sie chcialo :-D

Ide bo Ala pomaluje mi cala kuchni :dry:

reklama
czesc wszystkim:) jeszcze nigty nie byłam tu na forum.Wiec może się przedstawie. Mam 22 lata i 14 miesięczną Amelkę. Chciałabym wymienić się doświadczeniami i poszukać niekiedy porady:)pozdr wszystkie młode mamusie

Grecja no to moze @ sie rozkreca.
Polna moja mam ma tak samo i jej zawsze mowie ze jest nie normalna:-p
truskawa witaj! malutka z listopada? pytam bo mam w tym wieku synka;-)

Aja teraz nei wiem czy isc na spacer czy nie bo Miki ma chyba dzien robienia w pieluche bym musiala sie jakos wszczelic:-p

tak Amelcia z 27 listopada jest:) teraz mam mały problem bo jak była malutka to spała całe noce a teraz się budzi nawet 3 razy z płaczem.Nie daję jej mleka w nocy tylko herbatke dostaje.Juz nie wiem co mam robic:(

tak Amelcia z 27 listopada jest:) teraz mam mały problem bo jak była malutka to spała całe noce a teraz się budzi nawet 3 razy z płaczem.Nie daję jej mleka w nocy tylko herbatke dostaje.Juz nie wiem co mam robic:(
No mi Mikie tez sie ostatnio strasznie poprzestawial dzisaj jak sie nie budzil to bylam az w szoku ze tak ladnei spal w wczesniej bylo tak jak u ciebie z tym, ze ja nic nie daje klada daje smoczka i misia. Moze to taki wiek.

reklama
kolia, EWI no pewnie @ przyjdzie... a tak już myślałam, że coś może będzie:-) dziwne...
jeszcze niech tylko zacznie mnie brzuch boleć na sam egzamin to chyba oszaleje

Do góry