femme fatal
Mama Ninki :)
Żywe Żywe :-) i za całe 13złfemme ale Ninka sliczna wyszla na zdjeciua to sa zywe kwiatki ? :-) w tysiaca grac nie umiem , umiem jedynie w wojne
![]()

Femme-ja uwielbiam tysiąca))jak miszkalam jeszcze w domu to z bracmi co wieczór gralismy i calkiem nieźle mi szlo....niestety nie mam konta na kurniku...a'propos papierosów to oststnio na wp czytalam ze jacys naukowcy amerykańscy stwierdzili ze stres jest dla dzieciątka w brzuchu bardziej niebezpieczny niz papierosy wlasnie....nie wiem na ile to prawda ale moze cos w tym jest..
To załóż sobie konto Kurnik - Darmowe GRY Online - Szachy, Brydż etc. to może sobie kiedyś pogramy :-)
femme no ja rono bo jak Miki widzi ze ja myje zeby to juz nie odpusci tylko, ze on nie daje soebi tylko sam chce a to jest gryzienie bardziej niz mycienic jutro ide do sklepu bo musze kartki dziadka pokupowac to odrazu paste kupie.
Sprawdziłam i ja mam pastę Nenedent ;-)
hm, to ze mną chyba wszystko w porządku:-) ok, na razie staram się o tym nie myśleć. w ogóle strzeliłam sobie niezłą mieszankę śniadaniową: kanapka z twarożkiem, pomarańcze i kawajakoś tak miałam ochotę, ciekawe tylko czy podpasi
![]()
Ciekawe czy to zachcianka prawdziwa czy już sobie tak wkręciłaś

A mi cos na glowe padlo , do sklepu w pizamie poszlamcale szczescie ze ubralam sobie plaszcz co siega do kolan bo by kazdy zobaczyl zamiast spodni moje chmurki
![]()
Haha

czesc wszystkimjeszcze nigty nie byłam tu na forum.Wiec może się przedstawie. Mam 22 lata i 14 miesięczną Amelkę. Chciałabym wymienić się doświadczeniami i poszukać niekiedy porady
pozdr wszystkie młode mamusie
Hej :-)
tak Amelcia z 27 listopada jestteraz mam mały problem bo jak była malutka to spała całe noce a teraz się budzi nawet 3 razy z płaczem.Nie daję jej mleka w nocy tylko herbatke dostaje.Juz nie wiem co mam robic
![]()
Dzieci zazwyczaj mają taki okres i po prostu trzeba się przemęczyć ;-)
Ja idę się położyć jeszcze na trochę póki mała śpi