reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

femme ale Ninka sliczna wyszla na zdjeciu :tak: a to sa zywe kwiatki ? :-) w tysiaca grac nie umiem , umiem jedynie w wojne :-p:-D
Żywe Żywe :-) i za całe 13zł :-p od razu mi się spodobały myślałam że z 30zł wybulę a tu tak skromnie :-p

Femme-ja uwielbiam tysiąca:)))jak miszkalam jeszcze w domu to z bracmi co wieczór gralismy i calkiem nieźle mi szlo....niestety nie mam konta na kurniku...a'propos papierosów to oststnio na wp czytalam ze jacys naukowcy amerykańscy stwierdzili ze stres jest dla dzieciątka w brzuchu bardziej niebezpieczny niz papierosy wlasnie....nie wiem na ile to prawda ale moze cos w tym jest..

To załóż sobie konto Kurnik - Darmowe GRY Online - Szachy, Brydż etc. to może sobie kiedyś pogramy :-)

femme no ja rono bo jak Miki widzi ze ja myje zeby to juz nie odpusci tylko, ze on nie daje soebi tylko sam chce a to jest gryzienie bardziej niz mycie:dry: nic jutro ide do sklepu bo musze kartki dziadka pokupowac to odrazu paste kupie.

Sprawdziłam i ja mam pastę Nenedent ;-)

hm, to ze mną chyba wszystko w porządku:-) ok, na razie staram się o tym nie myśleć. w ogóle strzeliłam sobie niezłą mieszankę śniadaniową: kanapka z twarożkiem, pomarańcze i kawa:baffled: jakoś tak miałam ochotę, ciekawe tylko czy podpasi:-D

Ciekawe czy to zachcianka prawdziwa czy już sobie tak wkręciłaś :-p

A mi cos na glowe padlo , do sklepu w pizamie poszlam :szok::-D:-D:-D cale szczescie ze ubralam sobie plaszcz co siega do kolan bo by kazdy zobaczyl zamiast spodni moje chmurki :zawstydzona/y::sorry2:

Haha :-D no to nieźle masz :-p

czesc wszystkim:) jeszcze nigty nie byłam tu na forum.Wiec może się przedstawie. Mam 22 lata i 14 miesięczną Amelkę. Chciałabym wymienić się doświadczeniami i poszukać niekiedy porady:)pozdr wszystkie młode mamusie

Hej :-)

tak Amelcia z 27 listopada jest:) teraz mam mały problem bo jak była malutka to spała całe noce a teraz się budzi nawet 3 razy z płaczem.Nie daję jej mleka w nocy tylko herbatke dostaje.Juz nie wiem co mam robic:(

Dzieci zazwyczaj mają taki okres i po prostu trzeba się przemęczyć ;-)

Ja idę się położyć jeszcze na trochę póki mała śpi :-p :-)

reklama
TRUSKAWA Zapomniałam o Twoim problemie :-)
Nie mogę sobie przypomnieć jak było z moimi ale Mareczek jak miał coś tak koło roczku to też często się budził. Szły mu zęby i w ogóle bym niespokojny. A Twoja w dzień jest marudna? Zauważyłap jakąś zmianę w jej zachowaniu. Bo to może być związane właśnie ze skokiem rozwojowym który przypada na ten wiek. Trzeba wtedy poprostu przeczekać tych kilka dni nawet do tygodnia, pomęczyc się trochę i z czasem noce znów będą spokojne.

femme fatal nie nie, nic sobie nie wkręciłam. po prostu tak miałam ochotę na to wszystko na raz:-)
eh, no i przyszła ta @:baffled: głupiaaaa, gdyby się nie spóźniała to bym sobie nawet nadziei nie robiła:-p

No i po zakupach kupilam mlodemy elmex i tak sie zastanawiam co z plukaniem bo on przeciez nie umie pluc jeszcze? no i kypilam sobie chrom no i chipy niezle polaczenie:dry:

truskawa tez mysle ze to skok rozwojowy bo maly mi zaczal duzo rozumiec.
Grecja no o sie jeszcze od nas nie zarazilas:-p

kolia a czy Twój mały też jest taki złośnik? bo moja jak się jej coś nie podoba to odrazu płacze i kładzie się na ziemię. A jak się powie nie wolno to nie slucha.Masz może jakiś sprawdzony sposób na to??:-):-)

EWI44 Amelka w dzień jest w miarę spokojna potrafi się sama pobawić,czasem miewa jakieś humory,ząbkowanie to chyba teraz troche przerwa bo ma już 8 ząbków;-)no i też zaczyna powoli rozumieć rózne rzeczy.w nocy pewnie tez troche przyczyna ze z mezem przyzwyczailismy ja troche ze jak plakala to bralismy ja do siebie do łóżka. ale teraz zaczelismy odzwyczajac:-)

czesc wszystkim:) jeszcze nigty nie byłam tu na forum.Wiec może się przedstawie. Mam 22 lata i 14 miesięczną Amelkę. Chciałabym wymienić się doświadczeniami i poszukać niekiedy porady:)pozdr wszystkie młode mamusie

Heja milo mi poznac :))

W ogole dziewczyny tak powoli zycie wali mi sie na glowe Nic sie nie uklada w tym nowym roku doslownie nic caly czas pod gorke mam A tu jescze taka wiadomosc Moja babcie kochana nie dosc ze staruszka 85 lat miala niedawno operacje i ma rozrusznik a tu teraz wyszlo ze beda jej musieli obie nogii obciac bo ma miazdzyce zyl i krew jej juz w nogach nie krazy !!! Po prostu zalamka ;((( Niewiem co mam juz robic ;( Moja babcia nie zasluzyla sobie na taki los Jak ma umrzec niech umiera od razu bez bolu i cierpienia a tu musii takie katusze przezywac ;((

A Nadina ma goraczke wymioty i biegunke Udalo jej sie zlapac wirusa ;/

kolia ale nie jest konieczne plukanie buzi po myciu zebow :no: kiedys sie pytalam babki w aptece to mowila ze ta pasta wlasnie jest bez plukania ;-)

sylcia szkoda babci ale juz taki los czlowieka :sorry2:
zdrowka dla coreczki ;-)

Femme to Ci sie okazja trafila , mi to wygladalo na sztuczne bo jakies takie idealne byly :-p:-D:-)

reklama
Witajcie piszecie o ząbkach ja puki co próbuje nauczyc młodego czyscic zęby szczoteczka ale z marnym skutkiem bo gryzie szczoteczkę i chce ja połknąć ale puki co pasty nie daje bo w aptece mi powiedzieli ze po niżej pierwszego roku past nie ma:dry:

Do góry