reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Niunia-Twoja mała juz moze pojsc na basen. Ale prawie wszędzie pisze,ze trzeba to skonsultować z lekarzem. U nas to chyba odpada-bo mały ma bardzo wrażliwą skórę. Może spróbujemy dopiero na lato.

reklama
Znowu nadrabianie ... jejku dobrze ze tym razem nie tak dużo :D

Ja dziś po imprezce, kurde hah czuje sie jak na kacu a jedyne co wypiłam to moze z łyczka piwa i tyle ;D W ogole oczywiscie impreza w klubie no i jak zwykle nie obyło sie bez nerwow bo i nie moglo sie obyc bez tego zeby ktos nie oberwal ( dokladniej mojego faceta przyjaciel) a potem poszli wszyscy dorwac tego co go uderzyl ... brzmi lekko jak patologia ale faceci sa tacy posrani ze jeden za wszystkich, wszyscy za jednego, nie pozwalaja sobie zeby ktos ich przyjaciela zaczepil czy cos. Szkoda ze tylko faceci sa tacy zgrani bo u kobiet w zyciu takiego czegos nie widzialam. No ale to nie zmienia faktu ze musialam sie nadenerwowac zeby sie nic im nie stalo bo wyszli na dwor i nie chciala ochrona mnie wypuscic ale ponoc dostalo sie tamtemu. No i juz po "akcji" czyli ok 11 ja juz niezywa i mogla bym isc spac tylko ;D A biedny moj P. ciagle meczyl mnie zebym z nim tanczyla ;D

aaaaa musze sie pochwalić dziewczyny!!!!! 27 marca o godzinie 16 mam ślub w Urzedzie Stanu Cywilnego :D Sie ciesze bardzo, tylko ze jeszcze nie jestem zareczona hah ;D Nie wiem czy zareczyny z rodzicami czy sami , bo w koncu nie ma czasu mamy tydzien tylko bo lecimy na 2 tyg do londynu wiec ja bym wolala sami, ale musze jeszcze mojego chlopaka przekonac..

Grecja a co do brzuszka to jeszcze nie widac tzn wczoraj poszlam w takim dlugim sweterku i byl dosc obcisly i nie dalo sie ukryc ze cos tam troszke wystaje i rajtuzy tak fajnie go opinaly, ale w sumie mozna smialo powiedziec ze wyglada tez jak bym sie najadla porzadnie ;d a wieczorem to juz calkiem mam 2x taki niz caly dzien ;D Rośnie powoli, rośnie ;)
I szkoda ze dostalas @, widac ze juz troche ci zal ..

Ashera ja mam bo mój sie nie kapie w wanience ale nie wiem jakie wymiary ma:-D

jak kupowaliśmy to największą jaka była

wlasnie sie zastanawiam, czy aby warto kupowac :sorry2:

Hej. Widzę, że był tu temat o ząbkach a ja mam pytanie.. Czy takiemu maluszkowi jak mój czyściłyście dziąsełka? Bo mi już w szpitalu radzili

Ja tego rowniez nie robilam, nikt mi nic o tym nie wspominal :dry:

Pauluś ja w sumie nie wiem czy wolałabym rodzić naturalnie, bo nie wiem jak to jest,w ogóle nie chce juz rodzić :-p ale po cesarce fatalnie się czułam i długo dochodziłam do siebie.

Mnie za to po porodzie naturalnym do dzis boli spojenie lonowe, jak siedze, jak chodze.. jak stoje w kolejce do kasy w sklepie - tez nie jest wesolo.

ano zapeszyłam. chyba za bardzo chciałam, żeby nie przyszła:baffled: dziwne trochę, że tak nawet myślałam.
jeju dziewczyny u was też taki mróz?:szok:

tez taki mroz... -18st C. W chalupie - 14st C. Mlody siedzi pod kocykiem, w grubej bluzie i ma lapki lodowate... zaraz go chyba bede musiala ubrac w kombinezon :sorry2:

W ogóle przed chwilą u małej w łóżeczku leżałam :-D:-D:-D bo ma otwierane wejście z boku i weszłam sobie jaaaa jak ona ma tam fajniutko :-p :-)

i nie pękło? :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: :-D:-D:-D:-D:sorry2:

witam się:)ktoś mnie tu jeszcze pamięta:> :)

Oczywiscie, ja pamietam :tak:

Niunia-Twoja mała juz moze pojsc na basen. Ale prawie wszędzie pisze,ze trzeba to skonsultować z lekarzem. U nas to chyba odpada-bo mały ma bardzo wrażliwą skórę. Może spróbujemy dopiero na lato.

Chcialam z moim tez sie wybrac.. ale okazalo sie ze w moim zadupiu nie ma zajec dla maluszkow na basenach :cool:

madzia18 - wiec zbliza sie big day ;D Gratuluje jeszcze raz.

I pochwale sie, ze bylam wczoraj u fryzjera wkoncu. Podcielam tylko koncowki [byly mga rzadkie] i w wyniku, jak dla mnieto mam bardzo krotkie wlosy :shocked2:
Jakby nie bylo - podoba mi sie. Dzis pozostalo jeszcze pofarbowac ale jakos nie widzi mi sie isc w tym mrozie po farbe... :dry:

pogoda może i ładna jak jest biało i słońce świeci, ale jak sobie pomyślę, że jest jeszcze ten mróz to bleee:baffled:
niunia90 to nieźle swoje dziecko załatwiłaś:-D ja 2 lata temu jak byłam w Stanach to tam jest taki prawdziwy 100% sok ze śliwek, moja ciocia go piła bo miała zaparcia. no i któregoś dnia kupiłyśmy ten sok i poszłyśmy do takiej znajomej, która ma córkę (wtedy miała 2 latka) i dała jej ten sok. po jakiejś godzince mała się tak obsrała za przeproszeniem, że też cała usmarowana była:-D
madzia18 gratuluję jeszcze raz! a kościelny też macie zamiar brać w najbliższym czasie? czy dopiero jak się dzidzia urodzi? i ponawiam pytanie: ile teraz USC bierze pieniędzy? no i fakt, trochę żałuję, że @ przyszła, ale nadal dla mnie to jest dziwne, tzn. to rozczarowanie:-p

niunia Zuza też zrobiła kiedyś taką kupe, że nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać, szybko musiałam ją do wanny wrzucić bo była cała brudna, a poza tym ten smród w domu :baffled:
Naprawdę tak dobrze czułaś się po cesarce? Ja to myślałam, że już nie wyrobie. Ja pierwszy raz wstałam po 12 godzinach od operacji, ale to i tak takie wstanie było, że wstałam, podeszłam do umywalki, umyłam zęby, krew się ze mnie polała i ledwo doszłam do łóżka :dry: ale następnego dnia już normalnie sama chodziłam pod prysznic, chociaż bolało naprawdę bardzo

madzia super, to już niedługo ślub macie. Ja też bym chciała chociaż cywilny, żeby nazwisko mieć takie jak moje dziecko, ale nie wyobrażam sobie teraz tego, bo źle bym się czuła, nie wiem co miałabym na siebie założyć :dry: jak trochę schudnę to o tym pomyślimy :-)

Asheara dlaczego masz tak zimno w domu ? -14 st czy 14 bo zgłupiałam :dry:
Ty piszesz, że u Ciebie nie ma zajęć na basenie dla maluszków.. u mnie w ogóle nie ma basenu :cool2::-D
Ja też nie pamiętam kiedy włosy podcinałam, a na razie nie farbuję, bo od tego farbowania, to mam już siano na głowie i z takimi odrostami chodzę, nie wiem ile jeszcze tak wytrzymam :dry:

femmea co Ty robiłaś w tym łóżeczku:confused::-p

GRECJA zaplacilismy 84 złote, plus po 22 złote za akt urodzenia x 2 czyli w sumie wszystko kosztuje 128zł .

Dobra lece posprzatac ;)

Witam po kolejnej dłuższej przerwie... Wiedzę oprócz licznych nowych mam kilka "starych" :D

femme - Ja też juz kilka razy leżałam u córci w łózeczku i rzeczywiście wytrzymałe :p

madzia - Gratulacje z okazji nadchodzącego slubu :). U mnie tez tak było, że najpierw ustalilismy datę slubu, zaczeły się przygotowania a potem takie oficjalne, nawet trochę sztuczne zaręczyny.

A u mnie również zimno... masakra... mam juz dosyć tego mrozu.. W pracy wymarznę przez te moje 24 godziny, w domu tak samo, bo ciężko nagrzac dobrze nasze piętro a na dworze to już w ogóle.

reklama
Do góry