reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam ;-)

Daaawno mnie tutaj nie było ;-)
Widzę, że udziela się jeszcze kilka "starych" mamuś, a z nowymi się serdecznie witam ;-).
Postaram się już regularnie odwiedzać ten wątek :-)

femme - to ja juz sie pisze na "jakas" sesyjke za rok :-D
artystka - jeszcze troche jeszcze troche....tylko 6tyg. :tak:
przepraszam ale zapomnialam, masz juz imie? Antos?

hej dziewczyny mam mały problem moje piersi po ciąży i karmieniu strasznie się zmieniły zrobiły się takie 2 flaki może macie sposób żeby je jakoś do porządku doprowadzić mi jest z tym bardzo źle d tego stopnia że co jakiś czas łapie doła na tym punkcie:-:)-:)-:)-:)-(

hej dziewczyny mam mały problem moje piersi po ciąży i karmieniu strasznie się zmieniły zrobiły się takie 2 flaki może macie sposób żeby je jakoś do porządku doprowadzić mi jest z tym bardzo źle d tego stopnia że co jakiś czas łapie doła na tym punkcie:-:)-:)-:)-:)-(

dobrze dobrany stanik, peelingi + na to krem, cieplo-zimno naprzemian pod prysznicem, cwiczenia... napewno po czasie zauwazysz zmiane na lepsze.
ale zeby bylo perfect to... juz chyba tylko skalpel :sorry2:
nie nabijam sie, sama mam "skarpety z kamieniem" chciaz karmilam tylko 1,5mies :dry:
a jak sie pochyle bez stanika to jak te kobiety z dzikich plemion:zawstydzona/y:
juz do tego chyba przywyklam...

Hello :))
black witaj mamo spowrotem :)
w sprawie piersii polecam to co ashera
A miesnie kegla to wladnie od moczu :))

Ja karmilam miesiac bo Nadia miala alergie pokarmowa i niemoglam dluzej Ale piersii mam dosc ladne Jeszcze jedrne i sa na swoim miejscu Kolezanka nie karmila w ogole a wisii jej cyc a sutek ma przy pepku A mama jeszcze innej kolezanki ma 8 dziecii A szczuplutka plaski brzuchol ma i bardzo ladne piersii A dodam ze kazde z nich karmila cycem :)) To juz zalezy od organizmu od skory warstwy tluszcz i io zadbania ... Ale ja sobie sztuczny zrobi D75 :))) O jaaaa szalona :)) Mam po prostu mam manie wielkiego cyca :))))

Ostatnia edycja:
kasie pewnie Cię nie pocieszę, ale biust już nigdy nie będzie taki jak wcześniej. Polecam oczywiście to co Asheara. Najważniejszy jest dobrze dobrany stanik, najlepiej z fiszbinami :tak:
Sama karmię teraz piersią, po pierwszej córci tragedii z biustem nie miałam, ale teraz widzę jak mała opróżni pierś, że zostanie mi tylko małe, wiszące coś :dry:
Ale coś za coś - to się nazywa poświęcenie.

Dokladnie...
czasem mi to doskwiera ale staram sie wtedy myslec w sposob taki, ze na swiecie jest tyle zla,krzywdy..ludzie sa mordowani, nie maja co jesc a ja sie bede przejmowac swoimi cyckami bo nie sa perfekcyjne? :sorry2:

reklama
Ja się za to nabijam, że muszę karmić jak najdłużej to jak najdłużej będą w rozmiarze D a nie małe, wiszące A :-D
Ale nie żałuję, że karmię. Żałuję tylko, że pierwszą córę karmiłam tylko miesiąc. :tak:

Do góry