reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hejak:)

No cisza TU ja nie wiem co.....:szok:

Ja wrocilam z kontroli wszystko jest oki zdjeli mi szwy troszke bolalo ale jest oki nastepna wizyta za 2 tyg. Mam tylko opuchlizne i musze ja zwalczyc....i BEDZIE OKI!!!
biggrin.gif
1_ehem.gif
1_ehem.gif

i pieknie slonce swieci....
icon29.gif

czyli dzis zaczyna mi isc 3 tydzien....

CO z wami dziewczyny>>>????

HALOOO???

Ostatnia edycja:
reklama
U nas w porządku. tylko Adas znów maruda straszna. Zębów dalej brak. Kupiłam dzis spacerówkę. Dojdzie w przyszłym tyg. Juz sie nie moge doczekac wiosny.

Aguś Zakochana pewnie na porodówce...

a co już czas na age?
Dziewczyny ja sie nie odzywałam bo jakoś tak sie dzisiaj na czytanie na bb nastawiłam i wchodze czytam i wychodze ;P :)
Ale jutro obiecuje poprawę ;)
Mój syncio dostał prezenty od pewnej kochanej forumowiczki ;) Jak zobaczylam rzeczy to dzidzi akurat zaczęło nieźle kopac wiec chyba i synek zadowolony ;]
Teraz męcze sie ze zgagą, mleko wogóle nie daje rezultatów. Już nie wiem co mam robic, pali jakby bezyne mi wlał i podpalił ;/

a co już czas na age?
Dziewczyny ja sie nie odzywałam bo jakoś tak sie dzisiaj na czytanie na bb nastawiłam i wchodze czytam i wychodze ;P :)
Ale jutro obiecuje poprawę ;)
Mój syncio dostał prezenty od pewnej kochanej forumowiczki ;) Jak zobaczylam rzeczy to dzidzi akurat zaczęło nieźle kopac wiec chyba i synek zadowolony ;]
Teraz męcze sie ze zgagą, mleko wogóle nie daje rezultatów. Już nie wiem co mam robic, pali jakby bezyne mi wlał i podpalił ;/

Mnie też dzisiaj zgaga męczy cały dzień :wściekła/y: więc witaj w klubie...

a ja nie mam weny jakoś dzisiaj na pisanie , wybaczcie dziewczyny :sorry2:
dobrej nocki życzę!

Kobietki na zgage cos z imbirem zjedzcie Jakies ciasteczko czy krakersa takowego :))
ja kupilam sobie syrop na zgage Moga go brac kobietki w ciazy Nazywa sie gaviscon a w pl niewiem jak moze sie nazywac niestety :/

Bleee bawarka ochyda A w szpitalu panie tylko taka herbate u mnie pily Ja na mus pilam jedna dziennie podobno dobra aby bylo mleko w piersiach ... Jak pilam zwykla herbate to sie wiecznie pytaly co ja robie jak mozna sama herbate tak pic :p

Bleee bawarka ochyda A w szpitalu panie tylko taka herbate u mnie pily Ja na mus pilam jedna dziennie podobno dobra aby bylo mleko w piersiach ... Jak pilam zwykla herbate to sie wiecznie pytaly co ja robie jak mozna sama herbate tak pic :p

Ja tam lubię z mleczkiem herbatkę :-D no właśnie jest dobra na laktacje to też + ;-) mam nadzieję, że mi pomoże... bo się martwię jak nie będzie mała najadała się moim pokarmem ... co ja wtedy zrobię itp itd. różne obawy się mnie trzymają :(

Mnie też przez większośc ciązy męczyła zgaga... I w sumie była to największa uciążliwość przez to 9 miesięcy... niestety nic nie pomagało :-/

reklama
Ja już mam dosyć... Mała odmawia współpracy. Żyć mi już nie daje... matka miała przyjechać - w pracy jej coś wypadło, i brata na cały dzień podrzuciła, a ten ostatnio jakiś marudny... już nie wyrabiam :(

Do góry