reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
18 marca mam urodziny. I na połówkowym jak byłam to z usg wyszedl termin na 18 marca i sie tak pieknie długo utrzymywał :p A tu zong :D hehe

Kingusia a Ty jak sie dziś czujesz?

Wiesz bóle jak na @ mam i podbrzusze rwie.. ale przestaje i znowu zaczyna... ale mała się rusza :sorry: ogólnie chyba to nie poród ...

aha to nieźle hyhy ... ja już w sierpniu kończę 19 ... tragedia jak to szybko leci:szok:

oj leci leci ten czas..
Tylko teraz mi sie strasznie dłuży..
No ja to Ci powiem ze zauważyłam ze jeden dzien bardzo zle sie czuje a na drugi wogole nic jakby reką odjął. Tak jak dzis, bardzo dobrze sie czuje, a wczoraj juz tak mnie bolało wszystko, i brzuch i plecy całe krocze tam wszystko mi sie rozpychało. No i właśnie te kłucie tam w środku mialam. I pierwszy raz wczoraj mnie tak wszystko na raz złapało i z taką siłą...
No ale cóż to nie to :D Dzidzi me od małego żartowniś :D Sobie jaja z mamusi robi ;p W mamy ślady idzie ;p hah

dziewczyny co wy gadacie. ja w maju skończę 20, to jest dopiero załamka:-p
Kasiuch tak, za założenie spirali się płaci. ale radzę ci jeszcze na ten temat poczytać bo jednak z założeniem spirali wiążą się pewne ryzyka

Hehe ja jestem uparta :D a młody też coś czuje że jest uparty bo jak wsadzi swoją nóżynke w mamusi żeberka to ciężko wygonić go z tamtąd ;D
A jeszcze jest rozrabiaka i też mamuńcie ;P
Mam nadzieje że mój po tacie nic nie bedzie miał :p haha

Hehe ja jestem uparta :D a młody też coś czuje że jest uparty bo jak wsadzi swoją nóżynke w mamusi żeberka to ciężko wygonić go z tamtąd ;D
A jeszcze jest rozrabiaka i też mamuńcie ;P
Mam nadzieje że mój po tacie nic nie bedzie miał :p haha

Ojj trudno będzie, bo wiesz geny, geny , geny... hehe
ale ponoć synki to raczej podobne do mamusiek
a córy podobne do tatusiów ...
więc u mnie będzie nieźle coś czuję :-D:-D:-D
ale może odziedziczyć jego oczka
love.gif
:laugh2:

a jakie preparaty są najlepsze?
na razie doprowadziłam do porządku wagę i włosy teraz zacznę stosować antykoncepcje zostaje mi jeszcze:
-rozstępy
-nie jędrny biust
-nadmiar skóry na brzuchu
i będę ładna:)
no to mam to samo:-p:eek:

artystka92 jak będziesz się nastawiać , że coś się stanie itp. to nie urodzisz hehehe... to musi zaskoczyć w takim momencie, że nie będziesz wiedziała :D ja tak myślę...
chociaż sama codziennie myślę czy aby to już... a to nici z tego ;)
a kiedy Ty kończysz 18 lat? czy skończyłaś?
zgodze sie...ja tez od 38 tyg. czekalam i sie niecierpliwilam....i sie przeterminowalam bo termin mialam na wigilie a urodzilam w sylwestra wiec taki taki jakby swiateczny synek..a wzielo mnie totalnie z zaskoczenia!
dziewczyny co wy gadacie. ja w maju skończę 20, to jest dopiero załamka:-p
Kasiuch tak, za założenie spirali się płaci. ale radzę ci jeszcze na ten temat poczytać bo jednak z założeniem spirali wiążą się pewne ryzyka
no wiem ze ryzyko... dziewczyny nie piszcie tak bo sie przy Was stara czuje ja w pazdzirniku 21 koncze...jak sie skonczy 18 to naprawde ten czas leci jak cholera....

reklama
Do góry