Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ważyłam 92 przy wzroście 172 a parę dni po porodzie było już 77kg
więc nie tak źle narazie mam 72 i zobaczymy jak zejdzie
bądźcie szczere heh
dobra jest nawet pogode bedzie ogladac? mój to jeszcze baje nie tylko za ksiazeczki sie wział a tak to TV go mało inetersuje no chyba ze pilot
My mielismy jedna pobudke w nocy na picie lub mleko a teraz od 3 dni znowu młody sajgon robi

Ty sie oszczedzaj! odpoczywaj poki mozesz! bo poniej nie bedziesz miala na to czasu!Kasiuch noo coś sie u mnie skurcze ruszyły.. ;P Dzis troche ich mialam, po poludniu dopadłam sie do sprzatania w kuchni (rodzice zostawili z wczoraj syf jak w nie powiem czym) później odgrzalam tacie obiad. Później znowu po obiedzie sprzatałam. Później musiałam na jutro kotlety usmażyć od 17.20 do 18.50 stałam przy patelni ;/ no pozniej tradycyjnie spacer z pieskiem, zrobiłam pranie małe, no i pozniej do sklepu po zakupy noo bo mi sie zachcialo frytekI przed chwilą skończyłam jesć frytki
A jak robiłam to przy gwałtowniejszym ruchu, przy każdym schyleniu i wchodzeniu po schodach skurcz mnie łapał, nawet nie liczyłam ale wiecie jakto przy zmywaniu sterty jest.. Co chwila sie schylać i do szafek chowac. itd.. itd...

Kasiuch - Ja wiem, że to niby moment ale jakos i tak wybrac sie nie moge od rokuTak samo jak olałam sobie laryngologa tak i gina. Zresztą dentystę też a zęby bolą
Nie wspomne już o wyrobieniu książeczki sanepidowskiej
yyy co do dentysty mam to samo...w ciazy mialam isc i do tej pory nie dotarlam do gabinetu...![]()