reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

snoopy to mój mały prawie tyle ważył jak ze szpitala wychodziłam a teraz wazy 6900 ,a moja pana jak miała 3 miesiące to ważyła tyle co twoja teraz!!!Zobaczysz jak szybko i twoja bombka urośnie!!!!!

A jak będziesz składać o becikowe to złóż odrazu na rodzinne oraz o 2 tysiąc za urodzenie dziecka....

reklama
snoopy więc tak o becikowe złożysz tak gdzieś za 6 tyg bo tyle czekasz na psl dziecka.A w ośrodku gminy tam gdzie masz zasiłki rodzinne musisz iśc po podanie na świadczenia rodzine(to możesz złożyć bez psl dziecka) i tam zaznaczasz dodatek z tytułu urodzenie dziecka 1000 zł. oraz zasiłek rodzinny!!! Będzie musiał twój Jarek i ty wziąść z urzędu skarbowego rozliczenie za rok 2006(ja się uczyłam wtedy ale i tak musiałam wziąść) ,i składasz jeszcze orginał aktu urodzenia,te zaświadczenie z urzędu skarbowego ,ty jak się uczyłaś to kopie świadectwa szkolnego,Jarek jak pracuje i jest zarejestrowany to zaświadczenie o zarobkach, i jescze dają wam taki dokument czy masz jakieś dochody z gruntu!!!Jeżeli wasze dochodu(ty mała i Jarek)nie przekraczają 504 zł na osobe to dotaniecie te kase !!!! zresztą jak pójdziesz do gminy i zapytasz się co i jak porzebne żeby złożyć na dodatek z tytuły urodzenia dziecka i na swiadczenia rodzinne to ci wszystko wytłumaczą!!!!

tak w jednym miejscu jak bedziesz skladala o becikowe i rodzinne powiedz tez ze chcesz zlozyc na jednorazowa zapomoge do rodzinnego zalapiesz sie na drugi tysiak

Ja wlasnie wróciłam z wizyty, jade do szpitala :-(
Ja mam za wysokie cisnienie i obrzęki, a mała ma za wysokie tętno (podejrzenie gestozy), jestem załamana:-:)-:)-( Mam nadzieje, ze wróce jeszcze w dwupaku i to jaknajszybciej... 3majcie sie!

Ryczeć mi się chce!!! ;(

nio, wlasnie wrocilam z jazd
snoopy12 instruktor byl ode mnie 2 lata starszy, ale brzydki jak noc, za to sympatyczny:-)
mam nadzieje ze czegos dobrego mnie nauczyl...
Asiowo nie martw sie na zapas, zrobia Ci wszystkie badania i moze zbija to wredne cisnienie

ASIOWO będzie dobrze lepiej niech ci zbiją ciśnienie dadzą leki niż miałoby się was coś stać ...głowa do góry trzymamy kciuki

Dzień doberek z pracki:-).
tesciowa do mnie dzwonila w poludnie, powiedziala ze jak bedziemy kiedys do nich jechac to mamy zabrac wozek z Ali(wsumie to My go kupilismy ale potem Ona dala pieniadze na niego) bo Iwona jest w ciazy i jak sie jej spodoba to go wezmie!! mialam jej sie spytac a jak sie nie spodoba to qzwa mamy go targac w ta i tamta strone ?:wściekła/y:
Polna, ajak jej dasz to Twoja ALa w czym będzie jeździć?
A ja dzis musialam wkladac od nowa ubranka Ali bo znowu powywalala z szafki ,nie wiem czemu dzieci tak lubia wywalac ciuchy :-)
Ja musze wlasnie kupic Ali chusteczki i moze jakies 2 kapelusiki bo po Lucji to wszystko male jest-niestety moja Lusia ma duza glowe :rofl2:
Ala nosi teraz chyba 98,zreszta co inna firma ma rozne rozmiary!!
Hania to samo robi, wywala wszystkie ciuchy z szafki, już nawet nie układam, bo zkoda czasu. A rozmiar nosi 86, kupuję już teraz na 92.
Ja wlasnie wróciłam z wizyty, jade do szpitala :-(
Ja mam za wysokie cisnienie i obrzęki, a mała ma za wysokie tętno (podejrzenie gestozy), jestem załamana:-:)-:)-( Mam nadzieje, ze wróce jeszcze w dwupaku i to jaknajszybciej... 3majcie sie!

Ryczeć mi się chce!!! ;(
Wiem jak się czujesz, ja 3 tygodnie przed terminem trafiłam do szpitala z tego samego powodu. Ale u mnie się to okazał chyba stres, bo w szpitalu było ze mną wsio ok;-). Ale wiesz, mi się wydaje, że skoro tętno dzidzi jest wysokie to może oni cię już sami rozpakują co? Oczywiście mam nadzieję, że nie:-).

Miłego dnia życzę wszystkim;-).

reklama
Witam!
Czy jest tu jakas dziewczyna w mojej sytuacji? Poradzcie mi co robic?!
Mam 16 lat... jestem w zmoim chlopakiem prawie rok.. i uprawiam z nim sex..
Niestety pech chciał.. ze zaszlam w ciaze.. mimo antykoncepcji!! Jak powiedziec o tym rodzicom???? :-(

Do góry