Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

lolkak dobre idzie sobie spokojnie kobiecina na wizytę a tu jej ze rodzi ja bym pomyslała że to żart
Dziewczyny!!!
MATYLDZIA MA SIUSIAKA!!!![]()
Jak nam to lekarz powiedział, to oniemiałamBedziemy mieli synka
![]()
ja mam żelazo w tabletkach i ogólnie jest bezsmakowe.
ixidixi no to teraz musicie pomyśleć nad imieniem dla chłopcaa co do prawka to pociesze cie siostra mojego K zdała za 14 razem i była wtedy w 35 tyg. chyba ale gdyby wtedy nie zdała to dałaby sobie spokój xD a gdy egzaminator zapytał czy wszystko ok i czy zgłasza coś to powiedziałą że jest w ciaży on na to że przecież prawie nie widaći ze co z tego a że Gośka nerwowa to zaczęła sie na niego drzeć że w każdej chwili mu może urodzić wiec niech jej nie denerwuje
![]()

nie nie ma swoich TYlko sie nimi Opiekujemotylicaja a Ty masz swoje dzieci czy tylko opiekujesz się innymi?
Natalia22 trzymmam kciui za szybki poród ;-)
motylica no kurde ja mu tylko cyca dajea mały rosnie... musze go zmierzyc i ogólnie w nast tyg pojedziemy do pediatry zeby go zbadal i czy wszystko z nim jest oki :-) kurcze ale ten czas pedzi....
A ja jestem zmęczona...serio nie mam sily na nic dzis.... jeszcze ta pogoda dobija...
![]()
Dziewczyny!!!
MATYLDZIA MA SIUSIAKA!!!![]()
Jak nam to lekarz powiedział, to oniemiałamBedziemy mieli synka
![]()