reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

coś dzinego się dzieje ostatnio na tym wątku, nie uważacie? jedna znika, inna kasuje konto bez powodu nagle... mam nadzieję, ze Andzia wróci do nas:-)
sylcia my też jak już się weźmiemy za sprzątanie to wszystko naraz:-)
co do chudnięcia po ciąży to karmienie piersią bardzo pomaga. ja nie myślałam o tym, żeby schudnąć, bo po ciąży byłam może 2kg na plusie, ale widzę, że te 2kg już dawno zgubiłam.
daffodill zapomniałam napisać, Julka jest cudowna, do mamusi czy do tatusia podobna?:-)

u mnie wg kalendarza wychodził chłopiec, a mamy córcię:-)
kurcze jakiś palant mi wierci za ścianą, mam nadzieję, że małej nie obudzi, chociaż jak ją rodziłam to był remont kibla w pommieszczeniu obok, tłukli mi się, wiercili, jak ona leżała na noworodkach to było tak samo i nie płakała:-) ale staraliśmy się ją jak najmniej trzymać tam, a jak najwięcej u nas w sali (miałam na drugim końcu oddziału salę), no bo to niezdrowe dla słuchu, w ogóle patologia jakaś, żeby taki hałas przy takich maluchach robić...
straszna burza, błyska się, leje, grzmi, a ja się martwię o męża, bo właśnie teraz wraca do domu.. :-(

kochana zdania podzielone choc mi sie wydaje ze do taty jednak bardziej.

reklama
ja sobie robię przejażdżki po mieszkanku i sprawdzam skrętność :-) jakoś malutka jestem względem tego wózka :-D:rofl2::sorry: mój B się śmieje że jak szpilek nie założę to mnie za nianię wezmą a nie za mamę:-p

KFC ... mmm ... :happy::happy::happy: Pizza ... ahh ... :happy::happy::happy:
zostanę przy nektarynce ... :confused2:
u mnie leje od 15 podtopiło wiadukty ulice w ogóle wilgotno chłodno przynajmniej mam czym oddychać bo w południe słabo mi było nogi drętwiały koszmar :-:)zawstydzona/y:

misia a ty jak tam?dzisiaj sie czujesz?
Vegas jak sie futerkowiec wyśpi to czekam na fotkę hehe :-) lubię małe sierściuchy :-D
lenka87 a co u ciebie kochana dawno cię tu niewidziałam

Pewnie, ze mu zrobie fotki /wg meza to facet/. Ale nie sprawdzal go jeszcze dokladnie:) Na chwile sie obudzil, posprawdzal wszystko, poniuchal, polazil po daszku z domku, byl w rurce, wcinal orzechy, byl na kolowrotku;) I polazl do domciu spac:p Mamy dylemat z imieniem dla niego;)

Ja tez niska jestem, w dodatku nie wygladam na swoje 22 lata, tylko na mniej, powoli sie przyzwyczajam, ze wygladam jak siostra Martyny a nie mamusia:p:p:p Bo na to nie mam duzego wplywu jak ludzie mowia:p

clio a ja dziś nie narzekam tylko za gorąco troche deszczu bym chciała wczoraj miałam burze to miałm czym oddychac a dziś niestety nic. maleństwo sie wierci a ja w końcu musze iśc coś zjeśc bo zaraz mi zacznie burczeć w brzuchu ...;-)

ty jeszcze nic nie zjadłaś? ja już zdążyłam kaszę z gulaszem wsunąć herbatę zrobić i pierniczka zjeść a teraz z namaszczeniem zjem nektarynkę :-)

Witam Dziewczeta
A mi z chinskiego kalendarza wyszlo ze powinna byc corka, a mam SLICZNEGO SYNKA ;) 99% sprawdzalnosci, oczywiscie ja jestem w 1% :)

clio87 podziel sie nektarynk ;) albo i nie cieżarnej sie nie zabiera

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Clioto nie tak źle, że niska bo jak wózek nie ma regulowanej rączki to się srednio wysokim prowadzi wiem coś o tym z moimi 182 cm zrostu :-p
Vegas a czym się przejmować będziesz dłużej młodo wyglądać :-)
confounded jak ja uwielbiam kubełki z KFC :zawstydzona/y::-)

Co do tycia w ciąży to ja przytyłam ok. 17 kilo po porodzie odrazy 10 spadło a pózniej zaczełam tyć :zawstydzona/y:

U mnie zbiera się na burzę w sumie dobrze trochę powietrze przeczyści. Poszłam dzisiajz Mikim na górki i tak się wylatał, że o 20 sam mnie wziął za rękę i zaprowadził do łóżeczka żeby go włożyć :-) No i z tego kalendarza mi się sprawdziło ;-)

reklama
Hej mam na imie Patrycja:) mam 18 lat... jestem w 35 tygodniu ciazy... mam teraz problem bo jak chodze to mam taki rwacy bo podbrzusza i niewiem co one oznaczaja wie moze ktoras z was?? za informacje bardzo dziekuje

Do góry