reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej mam na imie Patrycja:) mam 18 lat... jestem w 35 tygodniu ciazy... mam teraz problem bo jak chodze to mam taki rwacy bo podbrzusza i niewiem co one oznaczaja wie moze ktoras z was?? za informacje bardzo dziekuje

Może maluch Ci się jakoś nie fortunnie ułożył i na coś uciska ale jeśli to jakiś bardzo duży ból to nie zaszkodzi skonsultować się z lekarzem.

reklama
patka1818 Witaj to 35tc ból podbrzusza może być związany z rozchodzeniem się kości łonowej lub po prostu ciężarem dziecka zostało ci 5tygodni mnie 3 i czuję się podobnie najlepiej się nie forsować i leżeć jak najwięcej z nogami lekko uniesionymi bo krążenie lepsze jest wtedy :)

Euphoria bardzo chętnie masz :)
kolia moja droga ja mam 165 ;/ ale rączkę mam regulowaną :D
Vegas a jak Martynka na chomiczka? a zdjecia ekstra chomiczek ma życie jak w Madrycie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zjadłąm sobie tosty z serem :):) i popijam słabiutka herbatke z cytrynką. posiedziałabym tu z wami ale u mnie taka burza nadciąga że masakra błyska sie z każdej mozliwej strony grzmi i wieje okropnie lece posprwadzać wszystkie okna i drzwi i powyłączać wszystko co możliwe :)

dobrej nocki mamuśki buziaki dla dzieciaków i fasolek :*:*:*:*

Misia no u mnie też się wlaśnie burza zaczęła ale chyba nie taka jak u Ciebie ;-)
Clio uwierz mi wolała bym być twojego wzrostu niż mpjego;-)
Vegas ja myślałam, że mój Miki ma jasne włosy ale Martynka to normalnie biała jest :-)

Misia no u mnie też się wlaśnie burza zaczęła ale chyba nie taka jak u Ciebie ;-)
Clio uwierz mi wolała bym być twojego wzrostu niż mpjego;-)
Vegas ja myślałam, że mój Miki ma jasne włosy ale Martynka to normalnie biała jest :-)
hehe, ma to po swojej prababci;D Ona całe życie miała białe, nie tylko dzisiaj:p

Zmęczona już jestem, niebawem trzeba się brac do wyrka:)

dobranoc:):happy:

Ostatnia edycja:
Sorki ,ze wam sie wtracam,czasem wlasciwie to czesto Was podczytuje wiec dlatego pozwole sobie to tutaj wkleic,dzisiaj przyszlam z prośbą!Jak cos to Umi to usunie,ale mam nadzieje,ze jednak nie bedzie takiej potrzeby:)

kochane więc jest na forum franiowa mama ,jej Synek Franek jest wczesniaczkiem.Potrzebuja kupe kasy na rehabilitacje ,leki itp.Teraz zakladaja konto charytatywne na allegro.I prosze Was jakbyscie mialy w domu jakies niepotrzebne fajne rzeczy,czy jakas bizuteria,czy obrazek ,figura,maskotka,ksiazka ,ubranie etc.To jak mozecie to wyslijcie to .List ekonomiczny w kopercie babelkowej kosztuje grosze ostatnio 3 takie listy wysylalam z dosc spora zawartoscia i placilam ponad 6 zl.Jak byscie cos miały to ja Wam podam adres do tej dziewczyny(piszcie na priva jak chcecie),albo mozecie same poprosic ja o adres.Ja im wysylam kilka rzeczy m,in 3 szt nowych body co Jas nie wykorzystal bo dostal jak juz za male byly,lancuszek,kolczyki,smycz taka fajną na smoczek,takiego drewnianego pajaycka,plyte dvd z filmem nie ma rozy bez ognia,zlotą portmonetke.slownikI jeszcze jutro czegos poszukam.

tutaj apel o pomoc dla Frania Franek waleczny pomóż mu być zdrowym...

historia Frania Franuś, 31 tc, 1010kg

Milej nocki:)

ja też sie mamusie żegnam :tak: u mnie też jakoś pobłyskuje i już czas się położyć plecki dokuczają :-(
Widzimy sie rano hehe :-)

reklama
Do góry