Sorki ,ze wam sie wtracam,czasem wlasciwie to czesto Was podczytuje wiec dlatego pozwole sobie to tutaj wkleic,dzisiaj przyszlam z prośbą!Jak cos to
Umi to usunie,ale mam nadzieje,ze jednak nie bedzie takiej potrzeby
kochane więc jest na forum franiowa mama ,jej Synek Franek jest wczesniaczkiem.Potrzebuja kupe kasy na rehabilitacje ,leki itp.Teraz zakladaja konto charytatywne na allegro.I prosze Was jakbyscie mialy w domu jakies niepotrzebne fajne rzeczy,czy jakas bizuteria,czy obrazek ,figura,maskotka,ksiazka ,ubranie etc.To jak mozecie to wyslijcie to .List ekonomiczny w kopercie babelkowej kosztuje grosze ostatnio 3 takie listy wysylalam z dosc spora zawartoscia i placilam ponad 6 zl.Jak byscie cos miały to ja Wam podam adres do tej dziewczyny(piszcie na priva jak chcecie),albo mozecie same poprosic ja o adres.Ja im wysylam kilka rzeczy m,in 3 szt nowych body co Jas nie wykorzystal bo dostal jak juz za male byly,lancuszek,kolczyki,smycz taka fajną na smoczek,takiego drewnianego pajaycka,plyte dvd z filmem nie ma rozy bez ognia,zlotą portmonetke.slownikI jeszcze jutro czegos poszukam.
tutaj apel o pomoc dla Frania
Franek waleczny pomóż mu być zdrowym...
historia Frania
Franuś, 31 tc, 1010kg
Milej nocki