Hmmm tak czytam wasze posty i to ciekawe, zawsze myślałam że matki które urodziły swoje dzieci wcześniej tzn. w wieku poniżej 20lat są bardziej tolerancyjne, a te które miały swoje pociechy później, (np. moja mama-miała 36lat jak mnie urodziła) są takie starej daty i w ogóle nie idzie się z nimi dogadać...
Ale to chyba jednak nie wiek, ale w większym stopniu charakter danego człowieka decyduję o tym jak reaguję na dane sytuacje, chociaż zapewne jak i dla starszej tak i dla młodej mamy wiadomość że będzie babcią jest troszkę szokiem ;D
P.S: apropo tego tematu 'Mam 16 lat i wpadłam...

' ludzie jak ja nie na widzę jak ktoś mówi: to była wpadka, wpadłam itp. :/ zastanówcie się nad sobą zanim używacie takich słów, co to znaczy 'wpadnąć' !? :/ Ciekawe czy jak dziecko się już urodzi to też tak będziecie mówić wszystkim, o to dziecko jest z 'wpadki' :/ :/ Jeżeli uprawiacie sex to chyba wiecie jakie niesie za sobą konsekwencję, hmmm a może właśnie nie wiecie i na tym polega problem.
Nie kieruję tego co napisałam do nikogo osobowo, tylko ogólnie to ludzi z takim myśleniem, bo jedyne co to szkoda Mi ich małych kruszynek które nie są niczemu winne.